Ντ. Παπαδημητρίου: Τί απαντά για την προσωπική της ζωή;

|
THESTIVAL TEAM

Λίγο μετά την κατάκτηση του “χρυσού” στο Dancing With The Stars, η Ντορέττα Παπαδημητρίου κάνει μία…

ιδιαίτερη φωτογράφιση και μιλά για όλα στο ” Celebrity” Απριλίου.

Η όμορφη ηθοποιός- και πλέον χορεύτρια- είπε πως χάρηκε πολύ με την αγάπη που της έδειξε ο κόσμος στο show χορού του Ant1, τονίζοντας, πως μέσα από αυτό, οι τηλεθεατές έμαθαν ακριβώς “αυτό που είναι η Ντορέττα”.

“Το ότι κατάφερα να δείξω πώς είμαι ως άνθρωπος, ότι μου δόθηκε η ευκαιρία μιλήσω, να ανταλλάξω μηνύματα, να συναντήσω στο δρόμο κόσμο, να έρθω πιο πολύ σε επαφή μαζί τους, είναι ένα από τα πιο θετικά πράγματα του show. Kαι φυσικά το ότι νικήσαμε είναι καθαρά απόφαση του κόσμου.  Οπότε νιώθω ακόμα πιο χαρούμενη”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για τις φήμες που τη θέλουν να παρουσιάζει το “Dancing” την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, απάντησε:

“Είναι ακόμη αρκετά νωρίς για να πούμε περισσότερα, όμως με νδιαφέρει να δοκιμάσω διαφορετικά πράγματα – όπως καταλάβατε! (γέλια) Και για μένα είναι πολύ αναζωογονητικό και σημαντικό να κάνω πολλά στον χώρο που δραστηριοποιούμαι και τα οποία ταυτόχρονα να συνδέονται μεταξύ τους όπως η τηλεόραση, ο χορός και το τραγούδι.”

Η Ντορέττα απέφυγε να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις φήμες που την ήθελαν να χωρίζει κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, ωστόσο, για τον πρώτο της γάμο, που έχει τελειώσει εω και τρία χρόνια είπε:

“Αυτό είναι ένα κεφάλαιο ιδιαίτερα ευαίσθητο, που έχει τελειώσει και δεν δεν θέλω πια να μιλάω γι’ αυτό. Έχουν περάσει τρία χρόνια, αλλά όλο αυτό που λες συγκαταλέγεται στο ότι δεν θέλω να συζητάω τα προσωπικά μου ζητήματα.”

Τέλος, στην ερώτηση που αφορούσε στο πώς φαντάζεται τον εαυτό της σε δέκα χρόνια, απάντησε πως “δεν ξέρει”, αφού η ζωή, είναι γεμάτη εκπλήξεις.

doretta

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.