Κολιδά – Ουίλιαμς: Όλα όσα θα δούμε στην εκπομπή τους

|
THESTIVAL TEAM

Με πιθανή ημερομηνία πρεμιέρας το Σάββατο 23 Ιουνίου ή στις 30 του ίδιου μήνα, στις 16.30, αναμένεται να προβληθεί το πρώτο επεισόδιο του γυναικείου μαγκαζίνο με τίτλο «It’s our Life» μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Η Ειρήνη Κολιδά, την οποία γνωρίσαμε από το «Survivor» και η Ιλένια Ουίλιαμς έχουν αναλάβει την παρουσίαση του και το Mytv αποκαλύπτει όσα θα δούμε.

H εκπομπή απευθύνεται, κυρίως, στη σύγχρονη γυναίκα που καλείται να υπερασπιστεί πολλαπλούς και σύνθετους ρόλους, με αποτέλεσμα να αναγκάζεται συχνά να παραμελεί τον εαυτό της καινά μην απολαμβάνει όσο θα ήθελε τη δική της ζωή! Σε κάθε επεισόδιο θα φιλοξενούνται γνωστά πρόσωπα της εγχώριας σόουμπιζ τα οποία θα αποκαλύπτονται στην Ειρήνη Κολιδά δίνοντας συνέντευξη και κάνοντας παράλληλα ένα ακραίο σπορ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο πρόσωπα που έχουν ήδη υποβληθεί στις σχετικές… δοκιμασίες είναι ο ηθοποιός Γιάννης Χατζηγεωργίου και η τραγουδίστρια Κατερίνα Στικούδη. Παράλληλα, μέσα από τις αντίστοιχες στήλες της εκπομπής, θα παρουσιάζονται οι πιο γρήγορες, πρακτικές προτάσεις, αλλά και λύσεις για όλα τα καθημερινά θέματα που απασχολούν τις γυναίκες, καθώς επίσης συμβουλές που θα ομορφαίνουν την ίδια τη ζωή.

Ακόμη, η Ειρήνη και η Ιλένια θα συναντούν ειδικούς καλεσμένους, οι οποίοι στοχεύουν να βάλουν στην καθημερινότητα των τηλεθεατών τη σωστή διατροφή, την ομορφιά, την ευεξία, την άσκηση, τη σωστή διατροφή, τη μόδα, το παιδί και άλλα πολλά. Τέλος, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο αν η εκπομπή κεντρίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών να πάρει το πράσινο φως για επιπλέον επεισόδια, δηλαδή και για το ανανεωμένο φθινοπωρινό πρόγραμμα του καναλιού.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.