Έξαλλοι Γιακουμάτος – Τσεπάνης με Γκότση στο Survivor: Έχω μάθει να μιλάω παντελόνατα εγώ (VIDEO)

|
THESTIVAL TEAM

Η ένταση που υπήρξε χθες στο συμβούλιο του Survivor αποτέλεσε αντικείμενο συζήτησης σήμερα στην παραλία.

Οι Διάσημοι στη μία πλευρά της παραλίας, οι Μαχητές στην άλλη πλευρά, και θέμα συζήτησης ο καβγάς. Οι μεν κατηγορούσαν τους δε και το ανάποδο φυσικά! Οι Χάρης Γιακουμάτος και Κωνσταντίνος Τσεπάνης ήταν έξαλλοι με τη συμπεριφορά του Ηλία Γκότση, ενώ με τα όσα εξέφρασαν συμφώνησαν και οι Κατερίνα Δαλάκα και Μελίνα Μεταξά.

«Ακούσαμε ότι μπαίναμε ανάμεσα στη σχέση του Νικόλα και του Ηλία και γι’ αυτό δεν ήταν φίλοι τόσο καιρό. Το θεωρώ υποτιμητικό για την προσωπικότητά τους και δυστυχώς εγώ έχω μάθει να μιλάω παντελονάτα. Δεν ξέρω πώς έχουν μάθει αυτά τα παιδιά, αλλά εγώ έχω μάθει να μιλάω παντελονάτα. Και όταν πρόβλημα με έναν άνθρωπο, τον πιάνω και του λέω “αδερφέ, έχω αυτό το πρόβλημα μαζί σου γι’ αυτόν και γι’ αυτόν το λόγο”.

Δεν βάζω ούτε τον Πάνο να πάει να μιλήσει, ούτε τον άλλον κολλητούλη μου να μιλήσει, ούτε κανέναν άλλον. Γίνεται ο Ηλίας να θέλει να μιλήσει στη Μελίνα και να στέλνει τον Πάνο; Ο Πάνος τι είναι; Η κολλητούλα του που είναι στο δημοτικό και στέλνει την κολλητούλα του να πάει να μιλήσει; Πράγματα που δεν στέκουν σε ενήλικες ανθρώπους», είπε μεταξύ άλλων ο Χάρης Γιακουμάτος.

Δείτε τι έγινε στο βίντεο:

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.