ΒΙΝΤΕΟ: Πανικός στο στούντιο του Mega! Ο Λιάγκας τα… πήρε και έγινε χαμός!

|
THESTIVAL TEAM

Πανικός στο πλατό του “Πρωινό mou” στο MEGA! Ο Γ. Λιάγκας κυριολεκτικά κόντεψε να σηκωθεί να φύγει από το στούντιο, ενώ πέταξε τα χαρτιά του και σηκώθηκε από την καρέκλα του!…

Όλα ξεκίνησαν με το σουφλέ της πρώτη τηλεθεάτριας, όταν ο Άκης Πετρετζίκης διαπίστωσε πως ήταν άψητο στο εσωτερικό του. Η Φαίη Σκορδά που δεν είχε ακούσει αυτά που είπε ο σεφ έφαγε από το σχεδόν ωμό σουφλέ με το ρευστό αυγό. Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια έπαθε σοκ, όταν συνειδητοποίησε τι είχε φάει. “Με αφήσατε να φάω ωμό αυγό!”, έλεγε συνέχεια, ενώ κάποια στιγμή είπε: “Δεν αισθάνομαι καλά”!

Ο Γιώργος Λιάγκας, που από την αρχή δεν πήρε με καλό μάτι τις μαγειρικές των τηλεθεατών που είχαν έρθει στο στούντιο, φώναζε μεταξύ αστείου και σοβαρού: “Κινδυνεύει η ζωή μας! Μας κοροϊδεύουν στα μούτρα μας!”. Εκεί όμως που έγινε πραγματικά έξαλλος, ήταν τη στιγμή που η Μαίρη Συνατσάκη βαθμολόγησε με 8 το ωμό πιάτο. “Αυτή η υποκρισία στην τηλεόραση να είμαστε όλοι καλοί με όλους! Να πας να το φας όλο τώρα!” είπε ο παρουσιαστής με έντονες χειρονομίες στην Μαίρη.

Μάλιστα, ο Γιώργος Λιάγκας βαθμολόγησε πιάτο με τον αριθμό 1! “Μας έφερε ένα άψητο πράγμα που δεν τρωγότανε!”, είπε.

Πηγή: zappit

{youtube}j7QQbxepQB4{/youtube}

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.