Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποκάλυψε τι γίνεται μετά την αποχώρηση από το Survivor (VIDEO)

|
THESTIVAL TEAM

Μιλώντας στην εκπομπή “Survivor Πανόραμα” η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποκάλυψε όλα όσα συμβαίνουν πίσω από τις κάμερες με τους παίκτες που αποχωρούν από το ριάλιτι επιβίωσης.

Μιλώντας στο Survivor Πανόραμα και σχολιάζοντας τις αποχωρήσεις στο Survivor 2 η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποκάλυψε όσα γίνονται από τι στιγμή που ο παίκτης παίρνει τη δάδα και φεύγει.

Όπως ανέφερε οι παίκτες που αποχωρούν δεν έχουν καμία επαφή με τους δικούς τους ανθρώπους αλλά ούτε παίρνουν το κινητό τους μέχρι να παίξει στην Ελλάδα το επεισόδιο της αποχώρησης.

«Τους συμπαίκτες σου δεν τους ξαναβλέπεις. Παίρνεις τη δάδα στο συμβούλιο και φεύγεις. Το κινητό σου το παίρνεις μετά από 3-4 μέρες, που θα παιχτεί το επεισόδιο στην Ελλάδα. Εγώ ήμουν έξω μία εβδομάδα και δεν είχα μιλήσει με την οικογένειά μου», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια επεσήμανε: «Είσαι στο ξενοδοχείο με άνθρωπο της παραγωγής που σε προσέχει παντού. Θες να πας τουαλέτα, συνεχίζεται αυτό το… μαρτύριο. Στο δωμάτιο ζεις με άτομο της παραγωγής. Με το που βγεις, ζεις μαζί με άνθρωπο στο δωμάτιο, σε ακολουθεί ότι κι αν κάνεις».

Από την πλευρά του ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ανέφερε: «Αν είσαι υποψήφιος παίρνεις τα πράγματά σου μαζί στο συμβούλιο. Στο δωμάτιο είσαι με άτομο της παραγωγής. Γιατί εσύ μπορεί να βγεις και να πας να βρεις ίντερνετ ή να πάρεις τηλέφωνο. Είναι πολύ αυστηρά τα πλαίσια».

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.