Χαμός στο ΜΕΓΚΑ μετά την απομάκρυνση των 24 δημοσιογράφων! Τα σενάρια της επόμενης μέρας

|
THESTIVAL TEAM

Η αποχώρηση των 24 δημοσιογράφων στο MEGA, φέρνει ραγδαίες εξελίξεις, με τη φημολογούμενη παραίτηση του Χρήστου Παναγιωτόπουλου, όσο και με τις προτάσεις που έχουν γίνει σε δημοσιογράφους άλλων καναλιών…

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Παναγιωτόπουλος έχει ήδη υποβάλλει την παραίτησή του. Στην ενδεχόμενη παραίτηση του Χρήστου Παναγιωτόπουλου από το τιμόνι των ειδήσεων του MEGA, έχει ακουστεί ήδη το όνομα του Γιάννη Πρετεντέρη ως διαδόχου του στη συγκεκριμένη θέση, ενώ από την προηγούμενη εβδομάδα ξεκίνησαν οι… βολιδοσκοπήσεις σε δημοσιογράφους. 

Ήδη από τον ALPHA έγιναν προτάσεις σε τρεις ρεπόρτερ, οι οποίοι, όμως, αρνήθηκαν ευγενικά την προσφορά του καναλιού της Μεσογείων. Οι “τρύπες” που προέκυψαν από την φυγή των 21 δημοσιογράφων, είναι στα υπουργεία Εσωτερικών, Παιδείας, Υγείας και στα διεθνή, όπου υπήρχε ημορφή της Μαρίας Καρχιλάκη. 

Εκτός από τον ALPHA, οι προτάσεις έγιναν και σε ρεπόρτερ από το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, χωρίς ωστόσο να γνωρίζουμε ακόμα αν έχει υπάρξει θετική ή αρνητική απάντηση.

Πληροφορίες: zappit

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.