Power of Love: Έκανε πρεμιέρα η Μαρία Μπακοδήμου! (VIDEO)

|
THESTIVAL TEAM

Πρεμιέρα έκανε σήμερα στον ΣΚΑΙ το Power of Love. Η Μαρία Μπακοδήμου επέστρεψε στην παρουσίαση και υποδέχθηκε τους δώδεκα παίκτες, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να βρουν το κατάλληλο ταίρι, με το οποίο θα μπορούσαν να ζήσουν για πάντα μαζί.

«Καλώς ήρθατε στο σπίτι του Power of Love. Στο σπίτι που θα ζήσουμε αγάπες, έρωτες, εντάσεις. Έξι κορίτσια και έξι αγόρια, δώδεκα άνθρωποι θα είναι σε αυτόν τον διαγωνισμό αγάπης. Ένα κοινωνικό πείραμα, άνθρωποι που θα έρθουν να αναζητήσουν τον έρωτα της ζωής τους και εύχομαι να τον βρουν εδώ.

Έξι κορίτσια και έξι αγόρια σε μια ξένη χώρα με συγκεκριμένους όρους. Θα είναι μαζί οκτώ ώρες τη μέρα, φυσικά δεν πρέπει να βλέπονται μετά από αυτές τις οκτώ ώρες, είναι ένας απαράβατος όρος του παιχνιδιού.

Όλα κρέμονται από εσάς. Εσείς μπορείτε κάθε εβδομάδα να ψηφίζετε και να υποστηρίζετε τον παίκτη που θα μείνει στο σπίτι, τον παίκτη που αγαπάτε περισσότερο. Κάθε Παρασκευή, όμως, ένας παίκτης θα αποχωρεί και ένας καινούργιος θα έρχεται», είπε μεταξύ άλλων η Μαρία Μπακοδήμου.

Δείτε το απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.