Η Δέσποινα Βανδή στο τιμόνι του Dancing With The Stars;

|
THESTIVAL TEAM

Το όνομα της Δέσποινας Βανδή ακούγεται έντονα για την παρουσίαση του show χορού του ΑΝΤ1, “Dancing with the stars”.

Σύμφωνα με πληροφορίες του People, η τραγουδίστρια συναντήθηκε με τον Γιάννη Λάτσιο και έκαναν μια συζήτηση, προκειμένου η τραγουδίστρια να αναλάβει την παρουσίαση του Dancing with the Stars, το οποίο υπολογίζεται να κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 μέσα στο Φεβρουάριο.

Ωστόσο, τίποτα ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί, καθώς οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της Δέσποινας Βανδή με το μιούζικαλ Mamma Mia! δεν της επιτρέπουν προς το παρόν να δώσει οριστική απάντηση στους υπεύθυνους του σταθμού –προς το παρόν η μόνη μέρα που θα μπορούσε να βρίσκεται στο live του Dancing είναι η Δευτέρα και ο σταθμός δεν έχει αποφασίσει αν θα προβάλλει το σόου στο οποίο ποντάρει πολύ εκείνη την ημέρα.

Όμως, σύμφωνα με το peoplegreece.com, το φλερτ γίνεται όλο και πιο έντονο. Στις 22 Δεκεμβρίου, η Δέσποινα Βανδή έδωσε μια συνέντευξη στο Καλημέρα Ελλάδα και τον Γιώργο Παπαδάκη, ενώ αμέσως μετά εισέβαλε στο πλατό της εκπομπής Το Πρω1νό, την ώρα της που ο Βασίλης Καλλίδης παρουσίαζε τη στήλη της μαγειρικής. Η Φαίη Σκορδά την καλωσόρισε, ενώ μαζί με το πάνελ της εκπομπής χόρεψαν στους ρυθμούς του τραγουδιού «Χριστούγεννα».

Όλοι έσπευσαν να πουν πως ο ΑΝΤ1 με αυτό το τρόπο έκανε το δικό του καλωσόρισμα στη Δέσποινα Βανδή για τη συμμετοχή της στο Dancing with the Stars, ωστόσο αυτό είναι κάτι που ο σταθμός δεν έχει επιβεβαιώσει επίσημα. Το μόνο σίγουρο είναι πως η συνεργασία της Δέσποινας Βανδή, τόσο στο The Voice όσο και στο Rising Star, άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις, λύνοντας κάθε απορία για το αν θα είναι ή όχι η οικοδέσποινα για τον 6ο κύκλο του σόου χορού.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.