Το νέο ριάλιτι επιβίωσης του Epsilon ξεκίνησε με τον Κώστα Σόμμερ να περπατά δίπλα στη θάλασσα και να καλωσορίζει τους τηλεθεατές στο Survival Secret προλογίζοντας τους παίκτες που θα λάβουν μέρος σε αυτή την περιπέτεια.

Ο Κώστας Σόμμερ εξήγησε πως οι παίκτες διαγωνίστηκαν ουσιαστικά για το περιεχόμενο που έκρυβε το σεντούκι, αφήνοντας τους πάντες άφωνους όταν αποκάλυψε τι είναι αυτό. Μπορεί οι παίκτες να υπέθεσαν πως κρύβει φαγητό, όμως το σεντούκι έκρυβε ολόκληρο το χρηματικό έπαθλο! 150.000 ευρώ που διεκδικεί ο νικητής!

«Έλεγα πριν αν βλέπετε αυτό το σεντούκι. Αυτός είναι ο λόγος όλης αυτής της μάχης. Εδώ μέσα βρίσκεται για πρώτη φορά σε ένα τέτοιο παιχνίδι το χρηματικό έπαθλο! Και για πρώτη φορά περνά από την πρώτη μέρα κατευθείαν στα δικά σας!

Για πρώτη φορά περνά όλο το χρηματικό ποσό στα χέρια σας. Από εδώ και στο εξής διεκδικείτε ποιος θα το κρατάει. Οπότε κάθε εβδομάδα η νικήτρια ομάδα θα παίρνει το σενουκάκι και θα το έχει στα χέρια της» ανέφερε συγκεκριμένα ο Κώστας Σόμμερ.

Ο Κώστας Σόμμερ παρέδωσε το κλειδί και το σεντούκι στην κόκκινη ομάδα που μένει να δούμε αν θα το κρατήσει και στη συνέχεια.

Δείτε το βίντεο του zappit.gr: