Αυτοί είναι οι διάσημοι που είναι πολύ κοντά στο “Nomads”!

|
THESTIVAL TEAM

Μετά την τεράστια επιτυχία του Survivor ο ΑΝΤ1 ετοιμάζει τη δική του απάντηση στο Reality επιβίωσης και “έρχεται” στη νέα σεζόν με τους «Νομάδες». 

Οι προετοιμασίες της παραγωγής είναι πυρετώδεις ώστε να παρουσιάσει ένα προϊόν που θα μπορέσει να χτυπήσει στα ίσια το Survivor 2 για να κερδίσει τους τηλεθεατές που καθηλώθηκαν πέρυσι στους δέκτες τους.

Την παρουσίαση θα αναλάβει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος θα παραμείνει στις Φιλιππίνες έως ότου ολοκληρωθούν τα γυρίσματα του παιχνιδιού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Πρώτου Θέματος» στο ριάλιτι έχουν δηλώσει συμμετοχή 20.000 άτομα και η επιλογή είναι αυστηρή.

Τα ονόματα, τα οποία, σύμφωνα με την εφημερίδα, είναι πολύ κοντά στο να υπογράψουν για τη συμμετοχή τους προέρχονται κυρίως από το χώρο της τηλεόρασης, αλλά και του μόντελινγκ.

Το μεγάλο ενδιαφέρον εστιάζεται στο κομμάτι των διασήμων. Στην περίπτωση αυτή ακούγονται πολλά ονόματα, όπως εκείνο της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου. Πολύ κοντά σε συμφωνία φαίνεται πως είναι και ο Μιχάλης Ζαμπίδης, ενώ την ίδια ώρα έχουν ακουστεί τα ονόματα των Δημήτρη Αλεξάνδρου, Γιώργου Μανίκα και του Pastry chef Διονύση Αλέρτα.

Επικοινωνία φαίνεται ότι έχει γίνει και με τον Τρύφωνα Σαμαρά, ενώ στο τραπέζι έχουν πέσει επίσης τα ονόματα της Μάγκυς Χαραλαμπίδου, της Άρτεμις Αστεριάδη, της στιλίστριας Έλενας Γαλύφα, καθώς και της δημοσιογράφου Ευαγγελίας Τσιορλίδα.

Στη δεύτερη ομάδα – των ημι- διασήμων – στην οποία θα ανήκουν λιγότερο γνωστοί παίκτες έχουν ακουστεί τα ονόματα της Γωγώς Γαρυφάλλου, του Πρόδρομου από το Big Brother, του Ηλία Βαλάση, καθώς και της Άσπας Τσίνα.

Η τρίτη ομάδα των… μαχητών του Nomads αναμένεται να ανακοινωθεί μετά την ολοκλήρωση του κάστινγκ η οποία αναμένεται να κρατήσει μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.