Ο ΑΝΤ1 ετοιμάζει το δικό του reality επιβίωσης – Ποιος θα το παρουσιάζει

|
THESTIVAL TEAM

Το αντίπαλον δέος του «Survivor». «Ετοιμάζεται να βγάλει στο πρώτο μισό της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν ο ΑΝΤ1, με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου!

Το «Nomads» («Νομάδες» στα ελληνικά) είναι ένα concept που διεκδικούσε και το Star, το οποίο βρισκόταν σε προχωρημένες συζητήσεις με την εταιρία παραγωγής, αλλά την τελευταία στιγμή βρέθηκε στα χέρια του ΑΝΤΙ. Έτσι, ο Γρηγόρης θα θυμηθεί κάτι από «Survivor», καθώς θα ταξιδέψει σε εξωτικό προορισμό και θα κληθεί να… διαιτητεύσει σε αγωνίσματα που πρώτη φορά θα δούμε στην ελληνική τηλεόραση.

Τι είναι, όμως, το «Nomads»; Πρόκειται για ένα πολύ πετυχημένο reality επιβίωσης, στο οποίο, όπως καταλαβαίνετε από τον τίτλο, οι συμμετέχοντες ζουν νομαδική ζωή. Σύμφωνα με το concept, υπάρχουν τρεις ομάδες: Η μία ζει φαινομενικά πιο άνετα, η άλλη κοντά στους ιθαγενείς και η τρίτη στην έρημο. Όλοι καλούνται να αντιμετωπίσουν διάφορες δοκιμασίες, ενώ υπάρχουν και διαγωνισμοί, όπως αγώνες με καμήλες και άλλα περίεργα! Κι όλα αυτά με φόντο εξωτικά σκηνίκά, που από μόνα τους θα αποτελέσουν δέλεαρ για να κρατήσουν στις οθόνες τους τηλεθεατές. Και ναι μεν ο ΑΝΤ1 έχει καταλήξει στον παρουσιαστή, δεν έχει, όμως, κατασταλάξει σε ποια από τα τέσσερα εξωτικά μέρη, όπου γυρίζεται το συγκεκριμένο reality, θα πάει για γυρίσματα. Το σίγουρο είναι ότι πρόκειται για ένα από τα πιο πετυχημένα concept του εξωτερικού, που σε όποια χώρα κι αν έχει προβληθεί έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία. Θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι και στον ΑΝΤ1 θα θελήσουν οι «Νομάδες» να είναι και «διάσημοι», πρόσωπα δηλαδή από τον χώρο της εγχώριας showbiz, συνταγή που κάνει τη διαφορά στο Survivor.

Κι ενώ ο ΑΝΤ1 ετοιμάζεται πυρετωδώς για να βγάλει στον αέρα το νέο του reality επιβίωσης, ο Σκάι δεν κάθεται με σταυρωμένα χέρια. Σύμφωνα με πληροφορίες καθημερινής εφημερίδας, ο Ατζούν Ιλίτσαλι, ο Τούρκος παραγωγός του «Survivor», επιθυμεί να βγάλει το sequel της μεγάλης φετινής τηλεοπτικής επιτυχίας στο πρώτο μισό της σεζόν και όχι τον Φεβρουάριο, όπως είχε προγραμματιστεί. Άλλωστε, οι αιτήσεις που έχουν φτάσει στα γραφεία παραγωγής για συμμετοχή στο «Survivor» -φτάνουν όχι για έναν, αλλά για περισσότερους κύκλους.

Πηγή: gossip-tv.gr

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.