Άφωνοι στο Πρωινό που θα πάρει εκπομπή ο Χανταμπάκης στον ΣΚΑΪ (VIDEO)

|
THESTIVAL TEAM

Άφωνη έμεινε στον αέρα της εκπομπής της η Φαίη Σκορδά, όταν άκουσε ότι ο Στέλιος Χανταμπάκης ετοιμάζει τη δική του εκπομπή στον ΣΚΑΪ, μετά την παρουσία του στο Survivor. «Ποιος θα κάνει εκπομπή;», ρώτησε έκπληκτη η παρουσιάστρια.

«Σαφώς όλα τα παιδιά του Survivor αυτή τη στιγμή είναι πολύ προβεβλημένα και πολύ αγαπητά κάποια. Βγαίνουν από το παιχνίδι και ο πρώτος που θα τα αξιοποιήσει είναι ο ΣΚΑΪ. Το πρώτο πρόσωπο που σκέφτεσαι είναι ο Χανταμπάκης;», αναρωτήθηκε η Φαίη Σκορδά. Η Σάσα Σταμάτη ανέφερε μια εκδοχή για την απόφαση που πήρε το κανάλι: «Με τον Χανταμπάκη έγιναν διάφορα σκηνικά και μήπως έτσι του χρυσώνουν το χάπι».

Στο μεταξύ, ενώ ο ένας μετά τον άλλον οι παίκτες του Survivor διαψεύδουν τους ισχυρισμούς του Στέλιου Χανταμπάκη ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος φώναξε τις κάμερες για να κάνει το Σταυρό του, ο Κώστας Τσουρός τον …έσφαξε με το βαμβάκι: «Ο Χανταμπάκης συνεχίζει και ρίχνει το δηλητήριο. Είχε περάσει λίγο ο καιρός, δεν ήταν στην επικαιρότητα, βγήκε προχθές και πήγε πάλι να πει ψέματα για τον Ντάνο».

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.