Εκτός Survivor ο μάγειρας των Διασήμων, Κώστας Κοκκινάκης

|
THESTIVAL TEAM

Οι Διάσημοι χάνουν τον μάγειρά τους. Το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε να αποχωρήσει από το Survivor ο Κώστας Κοκκινάκης και να παραμείνει στο παιχνίδι το Μπο.

Ο ράπερ του Survivor κατάφερε να συγκεντρώσει τις περισσότερες θετικές ψήφους και συνεχίζει την πορεία του στο παιχνίδι.

Μετά το άκουσμα της απόφασης, ο Κώστας Κοκκινάκης, σχολίασε: “Ευχαριστώ τον κόσμο που με στήριξε τρεις φορές. Ακόμη και αυτούς στους οποίους δεν άρεσα. Αυτός είμαι. Θα γυρίσω στους δικούς μου ανθρώπους που μου έλειψαν. Καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στα παιδιά”.

Στο μεταξύ, όπως ανακοίνωσε ο Σάκης Τανιμανίδης, κατά τη διάρκεια του Συμβουλίου του νησιού, αυτή ήταν και η τελευταία φορά κατά την οποία το τηλεοπτικό κοινό ψήφισε με αυτό τον τρόπο.

Oι τηλεθεατές στο επόμενο συμβούλιο, θα έχουν 24 ώρες για να δώσουν τη θετική ψήφο τους σε όποιον παίκτη από τους εννέα εναπομείναντες προτιμούν. Από την κατάταξη που θα προκύψει, θα πραγματοποιηθούν οι επόμενες αποχωρήσεις. 

Ακούστε τη συνολική διαδικασία στο βίντεο που ακολουθεί:

 

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.