Mέχρι και 70,2% έφτασε η τηλεθέαση στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor

|
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΟΚΟΛΑΚΟΣ

Με σκορ 10-2 κέρδισαν οι «Μαχητές» τον αγώνα στο χθεσινό επεισόδιο του “Survivor” και απόλαυσαν ένα έπαθλο που περιείχε απ’ όλα: παγωτά, πίτσα, βόλτα στο κέντρο της πόλης, σινεμά στο νέο σίκουελ της ταινίας «Οι πειρατές της Καραϊβικής», ποπ κορν, αναψυκτικό, διαμονή σε ξενοδοχείο κι ένα πλούσιο πρωινό.

Το χθεσινό επεισόδιο του “Survivor” της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ κατάφερε να καθηλώσει και πάλι τους τηλεθεατές. Έστω και για ένα λεπτό παρακολούθησαν το παιχνίδι 2.643.216 τηλεθεατές, που στο νεανικό κοινό 15-44 κατέγραψε κατά μέσο όρο 62,3%, ενώ έφτασε μέχρι και 70,2%  όταν στο γενικό σύνολο ο μέσος όρος ήταν 49,5%.

Ο αγωνιστικός στίβος δεν απαιτούσε ταχύτητα ή δύναμη. Αυτό που έπρεπε να διαθέτουν οι παίκτες των δύο ομάδων ήταν ισορροπία και ευστοχία. Από την αρχή του αγώνα το προβάδισμα είχαν οι «Μαχητές», ενώ οι «Διάσημοι» κατάφεραν να πάρουν μόνο δύο νίκες.

Απόψε το βράδυ στο «Συμβούλιο του Νησιού» ο Σάκης Τανιμανίδης θα ανακοινώσει το όνομα του «Διάσημου» που θ’ αποχωρήσει από το “Survivor”. Ο Κώστας Κοκκινάκης και ο Bo είναι οι δυο υποψήφιοι παίκτες προς αποχώρηση και για έναν από τους δύο θα είναι η τελευταία του νύχτα στο παιχνίδι. Νωρίτερα οι δυο ομάδες θα αγωνιστούν για το έπαθλο της επικοινωνίας, ένα έπαθλο που τους δίνει δύναμη να συνεχίσουν την επιβίωσή τους στο εξωτικό νησί του Άγιου Δομίνικου. Όμως τη νικήτρια ομάδα περιμένει ακόμη ένα έπαθλο: τη μετάβασή της με ιδιωτικό αεροπλάνο στην Πούντα Κάνα. Οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν και να περάσουν μια αξέχαστη βραδιά με πολλή μουσική και χορό σε ένα από τα καλύτερα club της πόλης.

Ποια ομάδα θα καταφέρει να κερδίσει τα σημερινά έπαθλα; Οι «Μαχητές» θα συνεχίσουν το σερί των νικών τους; Θα μπορέσουν οι «Διάσημοι» να ξαναβρούν την αυτοπεποίθησή τους και να κατέβουν στο στίβο μάχης φέρνοντας νίκες για την ομάδα τους; Πόσο έχει επηρεαστεί η ψυχολογία τους μετά τις αλλεπάλληλες ήττες και κυρίως αυτής της ασυλίας; Θα αφήσουν για μια ακόμη φορά στην… τύχη την εξέλιξη του αγώνα ή θα πεισμώσουν και θα ξαναβρούν τον παλιό καλό τους εαυτό;

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.