Κατερίνα Ζαρίφη: Σε ρόλο – έκπληξη σε τηλεοπτική σειρά

|
THESTIVAL TEAM

Σε ρόλο έκπληξη στην κωμική σειρά του Alpha «Αστέρας Ραχούλας» θα εμφανιστεί η γνωστή παρουσιάστρια, Κατερίνα Ζαρίφη.

Η παρουσιάστρια του Alpha, θα υποδυθεί το μέντιουμ!

Στο ερχόμενο επεισόδιο τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου, θα βρεθεί απέναντι από την Σαββούλα (Δανάη Λουκάκη), η οποία σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso την επισκέπτεται για να μάθει τι θα γίνει με το μέλλον της και τα αισθηματικά της. «Ήταν τόσο ωραία στα γυρίσματα. Το ευχαριστήθηκα πολύ. Κάνω μια αστρολόγο μέντιουμ, η οποία λέει τα ταρό. Και μάλιστα, ως ελεύθερη επαγγελματίας κόβω μπλοκάκι. Θα υποδεχτώ λοιπόν στο χώρο μου τη Σαββούλα, η οποία έρχεται για να μάθει αν βλέπω γάμο με τον Αγγελή (Σταύρος Σβήγκος). Εγώ της απαντώ ότι είναι βέβαιο πως θα παντρευτούν οι δυο τους με παπά και με κουμπάρο. Όμως εκείνη την ώρα μπαίνει ο Αγγελής και μου επιτίθεται, λέγοντας με απατεώνισσα» αποκαλύπτει η Κατερίνα Ζαρίφη.

Αστέρας Ραχούλας – Η υπόθεση

Τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου, στο 14ο επεισόδιο, ο Ανέστης και η Γιώτα παίρνουν την Μπιρμπίλω στο Παραδείσι και προσπαθούν να κερδίσουν την εύνοιά της ώστε να της αποσπάσουν το κομμάτι του χάρτη που έχει.

Παράλληλα, η Μαργαρίτα εξομολογείται ένα μεγάλο μυστικό στον Παπαργύρη.

Ο Καπερώνης αποφασίζει να συγκαλύψει τον Αγγελή και τη Λένα απέναντι στην Γιώτα, όχι όμως με το αζημίωτο.

Ο Μπάμπης συγκαλεί συμβούλιο με θέμα το ερχόμενο παιχνίδι του «Αστέρα», απέναντι στον «Κεραυνό». Φοβάται ότι ο Σκυρογιάννης και η Γιώτα θα στήσουν σκηνικό… τρόμου και θέλει να προφυλάξει την ομάδα.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.