Καταγγελία: Υπάλληλος καθαριότητας του Δ. Θεσσαλονίκης εργάζεται σε αθλητικό ραδιόφωνο;

|
THESTIVAL TEAM

«Υπάλληλος του δήμου Θεσσαλονίκης εργάζεται ταυτόχρονα σε αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της πόλης». Αυτό καταγγέλλει μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook ο δημοσιογράφος Κώστα Βασιλόπουλος. Η καταγγελία έχει προκαλέσει την αντίδραση των διαδικτυακών φίλων του δημοσιογράφου. Κάποιοι από αυτούς αναρωτιούνται αν είναι νόμιμο κάτι τέτοιο ενώ άλλοι εκφράζουν την αγανάκτησή τους για το γεγονός ότι κάποιος εργάζεται στον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα ταυτότχρονα την ώρα που η ανεργία στη χώρα καλπάζει.

Ο κ. Βασιλόπουλος επανήλθε με νέα ανάρτηση επί του θέματος στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook. Διερωτάται αν ο συγκεκριμένος υπάλληλος και ραδιοφωνικός παραγωγός έχει την κάλυψη του δημάρχου, Γιάννη Μπουτάρη και του αντιδημάρχου καθαριότητας, Θανάση Παππά.

Ο κ. Παππάς μίλησε στο thestival.gr για το θέμα και δήλωσε πλήρη άγνοια. «Υπάρχει το αρμόδιο τμήμα του Δήμο Θεσσαλονίκης που ασχολείται με το αν παραβιάζεται ο κανονισμός λειτουργίας του Δήμου. Επίσης υπάρχει η διεύθυνση διαχείρισης ανθρωπίνων πόρων που επεξεργάζεται τέτοιου είδους καταγγελίες. Εγώ προσωπικά δεν γνωρίζω αν κάποιος εργαζόμενος της Αντιδημαρχίας μου κάνει δεύτερη δουλειά και δεν θα μπορούσα να γνωρίζω τι κάνει όταν φεύγει από την υπηρεσία του ο κάθε υπάλληλος» δήλωσε σχετικά με την καταγγελία στο thestival.gr o αντιδήμαρχος καθαριότητας του δήμου Θεσσαλονίκης, Θανάσης Παππάς.

Διαβάστε τις αναρτήσεις του Κώστα Βασιλόπουλου στο facebook:

“Κύριε Μπουτάρη, επιτρέπεται σε δημοτικό υπάλληλο του Δήμου Θεσσαλονίκης, να εργάζεται σε ραδιοφωνικό σταθμό; Ερώτηση Νο 1. Έχω καμιά δεκαριά ακόμα να σας υποβάλλω (για συγκεκριμένο υπάλληλο με ονοματεπώνυμο φυσικά) επί του συγκεκριμένου θέματος. Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα αν απαντούσε στο ερώτημα κάποιος Αντιδήμαρχος (της καθαριότητας κατά προτίμηση) ή κάποιος Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Θεσσαλονίκης. Θα περιμένω μια δυο ημέρες πριν υποβάλω το δεύτερο ερώτημα…

Ερώτηση Νο 2… Ο ραδιοφωνικός οχετός σε βάρος του ΠΑΟΚ και των φιλάθλων του απο υπάλληλο του Δήμου Θεσσαλονίκης, έχει την κάλυψη του Γιάννη Μπουτάρη και του Θανάση Παππά; Ο Δήμος έχει τοσο μεγάλο πρόβλημα με τον ΠΑΟΚ;”

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.