Η ΑΒ Βασιλόπουλος πλημμυρίζει την πόλη της Θεσσαλονίκης με τοπικές λιχουδιές

|
THESTIVAL TEAM

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, γιορτάζει το άνοιγμα των δύο νέων καταστημάτων στην Πυλαία και την Πολίχνη και για μία εβδομάδα προσφέρει κεράσματα αυθεντικών γεύσεων από τη Βόρεια Ελλάδα.

Την «Εβδομάδα Γιορτής» που ξεκινάει την Κυριακή 22 Οκτωβρίου και ολοκληρώνεται την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου, η ΑΒ θα βρίσκεται σε κεντρικά σημεία στην καρδιά της πόλης για να προσφέρει απολαυστικά κεράσματα που συνδυάζουν ιδανικά πρώτες ύλες από τους τοπικούς παραγωγούς της, αλλά και για να κεράσει κρασιά από τη Μακεδονική γη που βρίσκονται στην εκλεκτή κάβα της.  Μια κάβα ικανή να ικανοποιήσει τους πιο ψαγμένους ουρανίσκους, αλλά και να μυήσει στον κόσμο του κρασιού κάθε ερασιτέχνη οινόφιλο.

Την Κυριακή 22/10 από τις 10:00 έως τις 14:00 στη Νέα Παραλία (κοντά στον Λευκό Πύργο) η ΑΒ Βασιλόπουλος θα προσφέρει κεράσματα πρωινού, ενώ την ίδια μέρα το απόγευμα και συγκεκριμένα από τις 17:00 έως τις 20:00, όσοι κάνουν τη βόλτα τους στο ίδιο σημείο θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε ένα μοναδικό AB Wine Tasting,. Τι περιλαμβάνει αυτό;

Την παρουσίαση, από  εξειδικευμένος σομελιέ της  μεγάλη ποικιλίας ετικετών από τους Μακεδονικούς αμπελώνες της κάβας των ΑΒ. Κρασιά τα οποία θα μπορούν όλοι να δοκιμάσουν!

av.jpg

Τα απολαυστικά κεράσματα συνεχίζονται και την επόμενη εβδομάδα. Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα, 23/10 από τις 15:00 έως τις 19:00 η Πλατεία Αριστοτέλους (κοντά στην Τσιμισκή) θα «πλημμυρίσει» με γλυκά ΑΒητικά κεράσματα. Η «Εβδομάδα Γιορτής» θα συνεχιστεί και την Τρίτη, 24/10, όπου από τις 15:00 έως τις 19:00, οι περαστικοί στη Δημητρίου Γούναρη (κοντά στην Τσιμισκή) θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν και άλλες λιχουδιές που θα «γλυκάνουν» τη μέρα τους.

Η γιορτή θα «μεταφερθεί» και στα νέα ΑΒ στην Πυλαία και την Πολίχνη όπου κεράσματα από προϊόντα τοπικών παραγωγών θα «καλωσορίσουν» τον κόσμο που θα τα επισκεφθεί την Τρίτη 24/10 και την Τετάρτη 25/10 από τις 10:00 έως τις 14:00.

Η «Εβδομάδα Γιορτής» κορυφώνεται την Τετάρτη 25/10 στο AB MEGA (11ο χλμ Θεσσαλονίκης – Αεροδρομίου) όπου από τις 16:00 έως τις 20:00 θα προσφέρονται όλα τα κεράσματα των τοπικών παραγωγών.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος σας καλεί να συμμετέχετε στην «Εβδομάδα Γιορτής» και να απολαύσετε τα αυθεντικά κεράσματα γεύσεων από τη Βόρεια Ελλάδα!

Ελάτε να πάρετε το κέρασμα σας!

http://www.ab.gr/takalatoytopoymas

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.