Μπορεί οι καλοκαιρινές σου διακοπές να σε ανανέωσαν, και η μαυρισμένη επιδερμίδα σου να σε δείχνει όμορφη και ξεκούραστη, όμως ο ήλιος, η θάλασσα και τα καλοκαιρινά ξενύχτια έχουν αφήσει τα σημάδια τους σε πρόσωπο και σώμα. Η επιδερμίδα σου ζητά ενυδάτωση, και λάμψηενώ οι ραγάδες διακρίνονται περισσότερο από ποτέ στο ηλιοκαμένο σώμα σου.

Η δερματολόγος- αφροδισιολόγος και Επιστημονική Διευθύντρια της σύγχρονης δερματολογικής κλινικής CosmeticDermaMedicine, Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, σου συστήνει τις κορυφαίες θεραπείες προσώπου και σώματος.

Ενέσιμες θεραπείες για φρεσκάδα και ανανέωση

  • Botox- Υαλουρονικό

Οι ενέσιμες θεραπείες Botox και υαλουρονικού οξέος χαρίζουν ανανέωση και αναζωογόνηση άμεσα, αναίμακτα και με απόλυτη ασφάλεια.Πρόκειται για θεραπείες με διαφορετικό υλικό αλλά και ρόλο που μονοπωλούν το ενδιαφέρον των γυναικών, όταν αναζητούν ανανέωση και λάμψη. Η διαφορά τους έγκειται στο γεγονός ότι το Botoxπρολαμβάνει και αντιμετωπίζει τις δυναμικές ρυτίδες έκφρασης, ενώ το υαλουρονικό γεμίζει τις βαθιές στατικές ρυτίδες που έχουν ήδη σχηματιστεί και φαίνονται σε ηρεμία. Το υαλουρονικό οξύ μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αύξηση του όγκου στα χείλη και τα ζυγωματικά με θαυμάσια αποτελέσματα.

H νέα, πρωτοποριακή και απόλυτα ασφαλής μέθοδος μη επεμβατικού λίφτινγκ που έρχεται να τονώσει και να ανορθώσει το δέρμα και να χαρίσει ξανά στο πρόσωπο το χαμένο του σφρίγος, χωρίς την ταλαιπωρία ενός χειρουργείου. Χάρη στα ενέσιμα,βιοαπορροφήσιμα νήματα πολυδιοξανόνης (ένα απόλυτα ασφαλές υλικό με πιστοποίηση CE και FDA) επιτυγχάνεται σύσφιξη και ανόρθωση των ιστών σε μία μόνο συνεδρία, η οποία πραγματοποιείται αναίμακτα στο δερματολογικό ιατρείο, χωρίς να χρειαστεί να εισαχθείς σε κλινική. Ο γιατρός, με τη χρήση μιας ειδικής ατραυματικής βελόνης,  δημιουργεί με τα νήματα ένα «πλέγμα» κάτω από το δέρμα στην περιοχή του προσώπου που χρειάζεται ανόρθωση και σύσφιξη. O μικροτραυματισμός που προκαλείται διεγείρει την παραγωγή νέου κολλαγόνου και ελαστίνης χαρίζοντας σφριγηλότητα και άμεση βελτίωση της όψης και της υφής του δέρματος ενώ το αποτέλεσμα είναι άμεσα ορατό.

  • TotalPlasmaLift: Η απόλυτη θεραπεία για τις ραγάδες

Οι ραγάδες, οι ουλές αυτές που δημιουργούνται κάτω από την επιδερμίδα μας, είναι ίσως το πιο ενοχλητικό αισθητικό πρόβλημα που ταλαιπωρεί μεγάλο ποσοστό γυναικών, ιδιαίτερα την εποχή αυτή που το μαύρισμα από τον ήλιο τις τονίζει ακόμα περισσότερο.  Ο συνδυασμός δυο θεραπειών, του FractionalLaser και της αυτόλογης μεσοθεραπείαςPRP είναι η κατάλληλη θεραπεία για να απαλλαγείς μια και καλή από αυτές. Η δράση του laser στην αντιμετώπιση των ραγάδων έγκειται στη δημιουργία πολλαπλών μικροτραυματισμών κάτω από την επιδερμίδα, οι οποίοι διεγείρουν τους ινοβλάστες να παράγουν κολλαγόνο και ελαστίνη εκ νέου. Μετά την επούλωση του δέρματος το κατεστραμμένο δέρμα αντικαθίσταται με καινούριο, υγιές, μειώνοντας το βάθος των ραγάδων δέρματος. Στη συνέχεια, εφαρμόζεται η αυτόλογη μεσοθεραπεία PRP, κατά την οποία οι αυξητικοί παράγοντες εγχύονται κάτω από την επιδερμίδα με τη χρήση ειδικού εργαλείου (roller) ή με ενέσεις, ενεργοποιώντας τα βλαστοκύτταρα που αποκαθιστούν την ελαστικότητα της επιδερμίδας και βελτιώνουν την όψη και την υφή των ραγάδων.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το site www.cosmeticdermamedicine.gr

ή καλέστε:

Αθήνα: 210 6980451

Κηφισιά: 210 6232220

Θεσσαλονίκη: 2310  224240

Πάτρα:  2610 226562

Ρόδος: 22410 32700

Λεμεσός: 00357 25251040