Αυτό είναι το γυράδικο με την καλύτερη θέα σε ολόκληρη την Χαλκιδική

|
THESTIVAL TEAM

Είναι αδιαμφισβήτητα το γυράδικο με την καλύτερη θέα στη Χαλκιδική! Δεν θα μπορούσε να βρίσκεται σε άλλη περιοχή εκτός από την Καλλιθέα. Το όνομα του είναι Chillyco και τα πεντανόστιμα πιάτα του θα σε κερδίσουν από την πρώτη σου επίσκεψη.

Κάθε καλοφαγάς που σέβεται τον εαυτό του, εάν περάσει από τον κεντρικό δρόμο της Καλλιθέας, στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής, οφείλει να κάνει μία στάση στο Chillyco. Είναι το αγαπημένο στέκι πολλών από εκείνους που επιστρέφουν πεινασμένοι από το καθημερινό τους θαλασσινό μπάνιο. Είναι το ιδανικό φαγάδικο για όσους επιθυμούν να συνδυάσουν γευστικό φαγητό και θέα που σε ξεκουράζει.

chillyko in 2.JPG

Πως ξεκίνησε το Chillyco

Το Chillyko ανήκει στον Αλκέτ Μυφτάρη. Ο Αλκέτ ήταν πελάτης του προηγούμενου γυράδικου που στεγαζόταν στο συγκεκριμένο σημείο της Καλλιθέας. Μια μέρα το γυράδικο έκλεισε και στην πόρτα του κρεμάστηκε ενοικιαστήριο. Ο Αλκέτ άρπαξε την ευκαιρία και στις 22 Μαρτίου του 2012 άνοιξε το δικό του γυράδικο.

«Κάθε αρχή και δύσκολη, λένε. Το ίδιο ίσχυε και στη δική μας περίπτωση. Εργαστήκαμε σκληρά και καταφέραμε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη του κόσμου», σχολιάζει ο κ. Μυφτάρη ανατρέχοντας στα χρόνια που πέρασαν από την πρώτη μέρα λειτουργίας του καταστήματος.

chillyko in 1.JPG

O Αλκέτ έκανε το όνειρό του πραγματικότητα καθώς πάντα φιλοδοξούσε να στήσει τη δική του επιχείρηση εστίασης. Αν τον ρωτήσεις ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας της επιχείρησής του θα σου πει «πετύχαμε με τρία πράγματα: με την καθαριότητα, με την ποιότητα των προϊόντων και με την ευγένεια του προσωπικού».

Το μενού

Εννοείται ότι το μενού ενός γυράδικου ξεκινά από τον γύρο. Φυσικά, όποιος επισκεφτεί το Chillyco θα βρει δροσερές σαλάτες, ορεκτικά και πολλές ακόμη γευστικές επιλογές που θα τον οδηγήσουν σε ένα μοναδικό γαστριμαργικό ταξίδι με θέα το απέραντο γαλάζιο.

chillyko in 4.JPG

Όσοι θέλουν να ξεφύγουν από τις επιλογές του χοιρινού γύρου ή του γύρου από κοτόπουλο μπορούν να επιλέξουν σουβλάκι χοιρινό ή κοτόπουλο, μπιφτέκι μοσχαρίσιο, φιλέτο κοτόπουλο, στήθος και μπούτι κοτόπουλο, σουτζουκάκια, λουκάνικο χωριάτικο και πανσέτα. Φυσικά, τα σουτζουκάκια με γέμιση τζατζίκι, που αποτελούν έμπνευση του καταστήματος θα ξετρελάνουν τον ουρανίσκο σας!

chillyko in 3.JPG

Πλήθος Ελλήνων αλλά και ξένων τουριστών εμπιστεύονται το Chillyco για το μεσημεριανό ή το βραδινό τους γεύμα. «Οι καλύτεροι πελάτες μας είναι οι Έλληνες. Ωστόσο, περνούν από το Chillyco τουρίστες από διάφορες χώρες των Βαλκανίων αλλά και ολόκληρης της Ευρώπης» επισημαίνει ο κ. Μυφτάρη.

Συμπληρώνει ότι οι πελάτες του Chillyco μένουν ενθουσιασμένοι από τον συνδυασμό φαγητού και θέας και για το λόγο αυτό το συστήνουν σε φίλους τους. «Να σας δώσω ένα παράδειγμα της αγάπης που μας δείχνει ο κόσμος. Το 2013 είχε έρθει στο μαγαζί ένα ζευγάρι από την Κύπρο. Από τότε μέχρι σήμερα το ζευγάρι αυτό μας έχει διαφημίσει πάρα πολύ. Έτσι, μας έχουν εμπιστευτεί για την ποιότητα και την εξαιρετική μας θέα εκατοντάδες Κύπριοι», τονίζει ο Αλκέτ.

chillyko in 7.JPG

Το γυράδικο με τον εξαιρετικό γύρο και την υπέροχη θέα θα συνεχίσει να λειτουργεί και κατά την χειμερινή περίοδο. Το καλοκαίρι, ωστόσο, δεν έχει τελειώσει ακόμη. Όσοι βρεθούν στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής για την τελευταία βουτιά της χρονιάς αξίζει να περάσουν από το Chillyco.

Info:
Chillyco
Καλλιθέα Χαλκιδικής
6948213123
Ακολουθήστε το Chillyco στο Facebook κάνοντας κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.