Για το πρόβλημα με τα κιλά της -και πώς η πλαστική το στήθος επηρεάζει την εικόνα της- μίλησε η...

Έλενα Παπαρίζου σε εβδομαδιαίο περιοδικό. «Αυτή τη στιγμή είμαι γύρω στα 3,5 κιλά περισσότερο από όσο ήμουν στη Eurovision το 2005. Απλά, από τότε έχω βάλει στήθος και φαίνεται διαφορετικό το σώμα μου». Αυτό δήλωσε η Έλενα Παπαρίζου στο περιοδικό ΟΚ σχετικά με τα παραπάνω κιλά που έχει βάλει. Προσθέτοντας πως «αν έβαζα τον εαυτό μου ξανά στο χειρουργικό κρεβάτι, θα τα είχα μικρύνει. Η αλήθεια είναι πως όταν τα έβαλα δεν ήταν τόσο μεγάλα, αλλά στην πορεία πάχυνα. Αν με προσέξεις όμως δεν είμαι λεπτοκαμωμένη. Εχω μεγάλα άκρα, φοράω 40 νούμερο παπούτσι, έχω μεγάλο σβέρκο. Νομίζω ότι είμαι 1,70 από τα 10 μου χρόνια!».

Αυτό είναι το πιο «πικάντικο» κομμάτι μιας -εξαιρετικά αποκαλυπτικής- συνέντευξης στην οποία η Έλενα Παπαρίζου μιλάει κυριολεκτικά για όλα. Ξεκινώντας από τον λόγο του χωρισμού της από τον Τόνι Μαυρίδη: «Από τη στιγμή που γίνονταν γύρω μου πράγματα που με ενοχλούσαν, έφταιξα εγώ γιατί επέτρεψα να φτάσουν σε αυτό το σημείο (...) Δεν πήρα πίσω τον σεβασμό που έδωσα (...) Ήταν ένας γάμος ουσιαστικά, μόνο παιδιά δεν είχαμε αποκτήσει. Και μετά να εκθέτεις με ψευδή τρόπο τον άνθρωπό σου; Κάποια στιγμή όλα θα τελειώσουν, αλλά εγώ δεν θα πω ποτέ τι έχω να μοιράσω με αυτόν τον άνθρωπο. Αυτό αφορά μόνο εκείνον και εμένα». Και συνεχίζοντας με το αν τελικά σκοπεύει να παντρευτεί με τον νέο σύντροφό της, Ανδρέα Καψάλη: «Από τη στιγμή που ο Ανδρέας είναι ο πρώτος άνθρωπος που βλέπω το πρωί που ξυπνάω και ο τελευταίος πριν κοιμηθώ, σαφώς είναι οικογένειά μου. Επίσημος αρραβώνας δεν έχει γίνει.

Μου έκανε δώρο ένα δαχτυλίδι και μου είπε: 'Ελενάκι μου, θέλω να ζήσω την υπόλοιπη μου ζωή μαζί σου, γιατί δεν μπορώ να τη φανταστώ χωρίς εσένα.' Και έτσι όπως μου έδινε το δαχτυλίδι του είπα: 'Ανδρέα μου, ούτε εγώ μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς εσένα' και τη φόρεσα τη βέρα. Είναι σαν να έχει γίνει μία πρόταση γάμου, χωρίς να έχουμε ορίσει ημερομηνία. Αυτό που θέλω είναι να παραμείνουμε πολύ καλά μαζί και να καταλήξουμε στον γάμο και όχι στο διαζύγιο! Να κάνουμε μια πολύ ωραία οικογένεια. Είναι μεγάλη ευλογία να κάνεις τα δικά σου παιδιά. Και αν δεν μπορείς, να υιοθετήσεις, κι αυτό είναι εξίσου σπουδαίο. Πιστεύω ότι θα είμαι μια εξαιρετική μάνα και έχω διαλέξει τον εξαιρετικό παρτενέρ για να κάνω παιδιά μαζί του».

Πηγή: iefimerida.gr