ΦΩΤΟ: Η Πόπη Τσαπανίδου διαφημίζει καλλυντικά!

|
THESTIVAL TEAM

Το δρόμο που χάραξαν ο Ευαγγελάτος και η Στεφανίδου ακολούθησε η Θεσσαλονικιά δημοσιογράφος Πόπη Τσαπανίδου. Η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΙ είναι το νέο πρόσωπο της…

ROC για τις ολοσέλιδες καταχωρίσεις της εταιρείας καλλυντικών σε περιοδικά και εφημερίδες.

«Στη ζωή μου έμαθα να διακρίνω το ψεύτικο. Να κοιτώ εκεί που κρύβεται η αυθεντική ομορφιά, η αλήθεια, η ειλικρίνεια. Στις αξίες αυτές στηρίζεται κάθε σχέση μου. Αυτές τις αξίες ανακάλυψα στη Roc, γι αυτό την εμπιστεύομαι για την περιποίησή μου. Αξίες Roc… Τρόπος ζωής για μένα!» φαίνεται να λέει η Πόπη Τσαπανδίου αποδεχόμενη τους όρους της συνεργασίας της με την εταιρεία.

Όπως ήταν λογικό, η κίνηση της Πόπης προκάλεσε την αντίδραση συναδέλφων της οι οποίοι άσκησαν κριτική για τη νέα (καλοπληρωμένη) της δουλειά. Κάποιοι απέδωσαν την επιλογή της δημοσιογράφου στις μειώσεις μισθών που αποφάσισε ο Αλαφούζος. Κάποιοι άλλοι έκαναν λόγο για ασυμβίβαστο. Κανείς, ωστόσο, δεν μπορεί να αμφισβητήσει το ταλέντο της Πόπης Τσαπανίδου σε αυτό που κάνει στην τηλεόραση.

tsapanidouRoc1

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.