Καλεσμένος...
στο "Πρωινό Mou" ήταν ο Νίκος Οικονομόπουλος, -έχοντας πλέον τα μαλλιά του καστανά- και παραχώρησε μια ιδιαιτέρως αποκαλυπτική συνέντευξη, λέγοντας μεταξύ άλλων πως ζει και αναπνέει για την στιγμή που θα κάνει οικογένεια και παιδιά. Στο παρελθόν έχει δείξει ιδιαίτερη αδυναμία αλλά και το φιλανθρωπικό του πρόσωπο στα παιδιά που τον αγαπούν.

"Δεν συμβαίνει τώρα, το σκέφτομαι εδώ και πολλά χρόνια, Δεν θέλω να γίνω 40 για να το κάνω. Θέλω μέχρι τα 33 μου, άντε 35 να έχει γίνει αυτό. Θέλω τρία παιδιά, ότι φέρει ο Θεός είναι καλοδεχούμενο", είπε ο Νίκος. "Η γυναίκα μου θέλω να με αγαπάει και να με νοιάζεται. Αγαπάω πολύ την δουλειά μου και δεν θέλω να είμαι ένας τυχαίος στη δουλειά μου. Θα συνδυάσω οικογένεια και δουλειά. Η γυναίκα μου όμως δεν θέλω να δουλεύει, την θέλω στο σπίτι με τα παιδιά της. Θέλω να κάνει αυτή τη θυσία για μένα. Κι εγώ θα κάνω τις άλλες θυσίες".

"Δεν πρόκειται να εκθέσω την προσωπική μου ζωή στα περιοδικά. Αν κάποια το θέλει να την εκθέσω, θα είναι ο λόγος για να χωρίσω μαζί της", τόνισε ο τραγουδιστής.