Ειλικρινέστατη ήταν η Τόνια Σωτηροπούλου στην χθεσινή εμφάνισή της στο Βράδυ με τον Πέτρο Κωστόπουλο. Εκεί που προσπάθησε να μιλήσει για τον πνευματισμό και την ψυχή, έκανε δηλώσεις που...

ίσως και να παρεξηγηθούν.

«Πιστεύω πολύ στον πνευματισμό. Δεν ακούω φωνές, δεν είμαι τρελή. Ούτε κόβει κανένα φάντασμα βόλτες το βράδυ σπίτι μου. Απλά νομίζω ότι ο καθένας αντιλαμβάνεται το θέμα του θανάτου ή της ψυχής όπως αυτός προτιμάει. Π.χ. ο αγαπημένος μου καλλιτέχνης είναι ο Τζεφ Μπάκλει που πέθανε το 1997. Για κάποιο λόγο, που είναι αρκετά προσωπικός, όταν χρειάζομαι δύναμη ή έμπνευση εγώ τον επικαλούμαι. Όχι με κεριά και τέτοια. Μόνη μου. Και νομίζω πως έρχεται. Ή τουλάχιστον έτσι πιστεύω εγώ». Αυτό δήλωσε η Τόνια Σωτηροπούλου στον Πέτρο Κωστόπουλο.

Πρόσθεσε, ακόμη, και μετά από σχετική ερώτηση πως δεν είναι νεκρόφιλη, απλά της αρέσει να κάνει βόλτες στα νεκροταφεία «Με γοητεύουν. Το αγαπημένο μου είναι το νεκροταφείο της Mont Martin στο Παρίσι. Κυρίως γιατί εκεί βρίσκεται ο αγαπημένος μου χαρακτήρας από θεατρικό έργο, η κυρία με τις Καμέλιες, και ο Αλέξανδρος Δούμας».

Κατά τα άλλα, η εκθαμβωτική Ελληνίδα απάντησε σε χιούμορ στα σχόλια για το πόσο λίγο παίζει στo Skyfall («Έκλαιγα πάρα πολύ. Και μετά έκανα βουντού στον Σαμ Μέντες») και διευκρίνισε τα περί γοητείας του Ντάνιελ Κρέγκ («Είναι πολύ ωραίος από κοντά»).