“Άστεγος” ο Robert De Niro

|
THESTIVAL TEAM

Μία πυρκαγιά το καλοκαίρι προκάλεσε σοβαρές ζημιές στο αξίας 15 εκατομμυρίων δολαρίων διαμέρισμα του Robert De Niro και της συζύγου του. Τότε, δε βρίσκονταν στο σπίτι, ενημερώθηκαν όμως…

για τη φωτιά η οποία κατέστρεψε τις περιουσίες και άλλων ιδιαίτερα ευκατάστατων ιδιοκτητών, στο πολυτελές κτίριο με θέα στο Central Park, σε μία από τις πιο ακριβές περιοχές της Νέας Υόρκης.

 

Κι ενώ ο ηθοποιός πίστευε πως θα μπορούσε σύντομα να επιστρέψει στο σπίτι του, πρόσφατα ενημερώθηκε πως θα χρειαστούν τρία χρόνια μέχρι να αποκατασταθούν πλήρως οι ζημιές που υπέστη. Αυτήν την περίοδο, λοιπόν, βρίσκεται σε αναζήτηση σπιτιού προς ενοικίαση, το οποίο όμως θα πρέπει να διαθέτει οπωσδήποτε πέντε κρεβατοκάμαρες, σύμφωνα τουλάχιστον με τη New York Post. Πάντως, ένα αξιοπρεπές μέρος για να μείνει το διαθέτει ο De Niro, καθώς είναι ιδιοκτήτης του 5άστερου Greenwich Hotel, στο κέντρο του Μανχάταν.

 

Πληροφορίες: Αγγελιοφόρος

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.