Χ. Κανατάκη: “Η TV100 είναι πλέον μια νέα τηλεόραση”

|
THESTIVAL TEAM

Στην Αθλητική Μακεδονίας Θράκης μίλησε η παρουσιάστρια της Tv100, Χριστίνα Κανατάκη, για την τηλεοπτική χρονιά που πέρασε, αλλά και τις αλλαγές που ήρθαν …

στην προσωπική της ζωή. Αναφερόμενη στη νέα πνοή που έφερε στη Δημοτική Τηλεόραση η διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης, η παρουσιάστρια τόνισε: « Τους τελευταίους 5 μήνες είδαμε μια TV100 που κάλυψε λεπτό προς λεπτό τα μεγάλα γεγονότα της πόλης, όπως το Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ, η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου ή το αφιέρωμα Θερμαϊκός: Ορίζοντας Ζωής. Αυτό δεν είναι μόνο αλλαγή προφίλ. Είναι μια άλλα τηλεόραση».

Ερωτηθείσα για τη μείωση προσωπικού η οποία έχει ξεκινήσει στα δημοτικά μέσα ενημέρωσης, η παρουσιάστρια τονίζει «η τηλεόραση ήδη έχει δεχθεί σοβαρό πλήγμα από την γενικότερη οικονομική κατάσταση. Μακάρι να ανατραπεί η εικόνα αν και οι προβλέψεις σχεδόν βεβαιώνουν για το αντίθετο. Μακάρι να μη χρειαστεί να χάσει τη δουλειά του ούτε ένας. Σε αντίθετη περίπτωση η μόνη σκέψη είναι πόσο δυσκολότερη είναι η επιβίωση οποιουδήποτε χάνει τη δουλειά του. Και με αυτή τη σκέψη θα εξακολουθήσουν να εργάζονται όσοι έχουν την τύχη να παραμείνουν στην Δημοτική Εταιρία Πληροφόρησης και Θεάματος».

Η Χριστίνα Κανατάκη βρίσκεται στην καλύτερη φάση της ζωής της καθώς τον ερχόμενο Σεπτέμβριο παντρεύεται τον καλό της, δημοτικό σύμβουλο του Δήμου Πυλαίας- Χορτιάτη, Νίκο Νυφούδη, ενώ περιμένει και το πρώτο της παιδάκι. Οι εξελίξεις αυτές θα την αφήσουν εκτός τηλεόρασης; « Σε μια περίοδο που η εργασία για τον καθένα είναι θέμα επιβίωσης θα προτιμούσα να μην απέχω. Η άδεια που θα προκύψει ,όταν είναι απαραίτητο, θα αποφασιστεί σε συνεργασία με το κανάλι».

Η ίδια πάντως είναι διατεθειμένη να συνδυάσει τηλεόραση και οικογένεια. «Έχει αποδειχθεί πολύ πριν από τη δική μου περίπτωση πως η συγκεκριμένη συνθήκη δεν είναι απαγορευτική ούτε καν στην Αθήνα. Πόσο μάλλον στη Θεσσαλονίκη που τα μεγέθη μειώνονται σημαντικά» αναφέρει.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.