Με το που ανακοίνωσε η Έλενα Ακρίτα το γάμο της με τον Γιώργο Κυρίτση, πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν....

να της ευχηθούν. Μία από αυτόυς που ευχήθηκαν στη δημοσιογράφο και η Ντέπυ Γκολεμά η οποία επέλεξε να της ευχηθεί με ένα τρυφερό μήνυμα στο facebook.

 

"Την Ελενα Ακρίτα, που διέπραξε το.... τρις εξαμαρτείν, την γνώρισα στα τέλη του 1978. Στον Ταχυδρόμο ήταν μεγάλη σταρ με εκείνα τα υπέροχα χρονογραφήματα, δείγμα του μεγάλου ταλέντου της. Πολύ τυπική γνωριμία, εγώ ακόμα ξεκινούσα. Ένα βράδυ σε κάποια εκδήλωση πήγα να καθίσω σε μια αδεία καρέκλα και δίπλα η Έλενα. Για να ζεστάνω λίγο την ατμόσφαιρα, λέω ξέρετε κ. Ακρίτα είμαι βοηθός του Φ. Γερμανούστην τηλεόραση!
Ύστερα απο λίγο καιρό η Έλενα με σύστησε στην Ρένα Θεολογίδου (άλλο αστέρι της εποχής) και έτσι μπήκα στο ΒΗΜΑ κλπ. Ακολούθησαν υπέροχες μέρες. οι τρεις μας σε ένα γραφείο, τα γέλια μας ως το δρόμο. Κάθε Παρασκευή γράφαμε ΠΡΟΠΟ- άτιμε Θεοφιλόπουλε- μας στέρησες το 82 το μοναδικό 13άρι!

Στα χρόνια που πέρασαν περάσαμε καλές και κακές στιγμές. Με κλάματα, με γέλια, με δημιουργίες η κάθε μια. Πάντα όμως θα θυμάμαι, την πόρτα μου άνοιξες Έλενα.

Πάντα θα θυμάμαι, αγκαλιές στα δύσκολα, εκμυστηρεύσεις, ακούσματα κασετών σε αυτοκίνητα (θυμάσαι???), τόσα και τόσα, θυμούς και τσακωμούς. Χθες με συγκίνησες. Γιατί όντως με τον κάθε ένα από τους 40 φίλους έχεις και ένα δρόμο χωριστό περπατήσει. Χαίρομαι που στο διάβα της Ζωής μου ο δρόμος μου ενώθηκε σε μια κάθετο μαζί σου. Σου εύχομαι όλα τα καλά του Θεού. Να έχετε ΥΓΕΙΑ...." έγραψε χαρακτηριστικά η τηλεκριτικός.