Η Αγγελική Νικολούλη πρωταγωνίστρια σε κινηματογραφική ταινία

|
THESTIVAL TEAM

Πρωταγωνίστρια σε κινηματογραφική ταινία υπήρξε στο παρελθόν η δημοσιογράφος Αγγελική Νικολούλη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα…. της espresso o γιος της δημοσιογράφου που έχει σπουδάσει σκηνοθέτης,στο κολέγιο γύρισε μια ταινία με την μητέρα του πρωταγωνίστρια. 

“Ήταν η ταινία που θα έστελνε στην Αγγλία ως μαθητής από το κολέγιο. Το είδα σαν παιχνίδι. Πολλοί προσπάθησαν να βρουν την ταινία αλλά μάταια. Είναι κάτι που αφορά τον Κωνσταντίνο. Αν εκείνος θελήσει, θα τη δώσει” δήλωσε στην εφημερίδα η δημοσιογράφος και παράλληλα δήλωσε πως πάντα ήταν στο πλευρό  του γιου της ο οποίος από νωρίς είχε εκφράσει την επιθυμία να ασχοληθεί με την σκηνοθεσία :”Το παιδί μου το ξέρω.

Αν ένιωθα ότι ήταν αδύναμο, ευάλωτο και έχει ανάγκη την προστασία των γονιών του, δεν θα το άφηνα να φύγει. Είδα τα “θέλω” του και κατάλαβα ότι πρέπει να ανοίξει τον δρόμο του. Ήθελα να είναι δυνατός και να βουτήξει στα βαθιά. Πρέπει να κάνει αυτό που θέλει. Δεν είμαι από τις γυναίκες που είχαν το παιδί τους κολλημένο πάνω τους μόνο και μόνο για να πουν “ο γιος μου είναι εδώ για μένα”.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.