“Είχε τύχει να τρώω μόνο δημητριακά και νερό για μέρες για να τα βγάλω πέρα” (ΦΩΤΟ)

|
THESTIVAL TEAM

Οι γονείς του, στα πρώτα βήματα της καριέρας του δεν τον στήριξαν και έτσι ο ίδιος αποφάσισε να τα καταφέρει μόνος του. Όμως, πέρασε δύσκολες στιγμές.  

Ο λόγος για τον Στιβ Μηλάτο ο οποίος παραδέχτηκε στο People, ότι τα πρώτα βήματά του ήταν πολύ δύσκολα καθώς η οικογένειά του δεν τον στήριξε.  

Όταν ανακοίνωσες στους γονείς σου την απόφασή σου να ασχοληθείς με το μόντελινγκ σε στήριξαν;

Ήταν πολύ αρνητικοί. Ο πατέρας μου είναι κρεοπώλης, η μαμά μου ιδιωτική υπάλληλος. Το πήραν στραβά. Μου επισήμαναν τους κινδύνους που ακούγονται για το χώρο. Θυμάμαι ότι τους απάντησα «ομοφυλόφιλος και χρήστης ουσιών δεν έγινε κανείς με το ζόρι. Αν ξέρετε το παιδί σας, δείξτε του εμπιστοσύνη». Έφυγα με όσα χρήματα είχα. Είχε τύχει να τρώω μόνο δημητριακά και νερό για μέρες για να τα βγάλω πέρα.

Πότε πίστεψαν σε εσένα;

Όταν έκανα τη δουλειά με τον Givenchy και είδαν το υλικό στα περιοδικά. Τότε μου είπαν να το προσπαθήσω γιατί «ίσως και να το έχω». Σήμερα είναι 100% δίπλα μου και μάλιστα μου λένε ότι τα κατάφερα μόνος μου!

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.