Πέτρος Φιλιππίδης: Προσέχω να μην ξανασυμβεί το λάθος με τη σειρά που έκανα με τον Μπέζο

|
THESTIVAL TEAM

Από τα λάθη του μαθαίνει, όπως φαίνεται, ο ηθοποιόςΠέτρος Φιλιππίδης ο οποίος σχολιάζοντας την σημερινή κατάσταση στην τηλεόραση, παραδέχεται πως θα ήθελε να επιστρέψει στη μικρή οθόνη, αλλά υπό προϋποθέσεις και όχι να κάνει τα λάθη του παρελθόντος.

Διαβάστε όσα είπε στην Real:

Είναι θολό και ρευστό το τοπίο και στην τηλεόραση;
Τοπίο στην ομίχλη. Εκεί κι αν ανατρέπονται όλα. Εκεί κι αν αλλάζει το «σκηνικό» ανά μέρα…

Θέλεις να κάνεις ξανά τηλεόραση;
Θέλω πολύ, αλλά να κάνω κάτι ιδιαίτερο. Όχι να κάνω κάτι μόνο και μόνο για να το κάνω. Θα ήταν ωραίο να γινόταν κάτι όπως το «Πενήντα-πενήντα», που άφησε εποχή. Οταν ο πήχυς έχει ανέβει τόσο ψηλά, δεν πρέπει να κάνεις λάθη. Εγινε ένα πριν από λίγο καιρό, σε μια σειρά που κάναμε με τον Γιάννη Μπέζο (σ.σ.: αναφέρεται στη σειρά του Alpha «Μη με σκας»). Προσέχω να μην ξανασυμβεί, γιατί… όποιος καεί από τον χυλό φυσάει και το γιαούρτι. Ε, φυσάω και το γιαούρτι πια (γέλια). Κάτι συζητάω, πάντως, αλλά, αν δεν μπουν υπογραφές, δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω.

Σου γίνονται πολλές προτάσεις, υποθέτω.
Όχι όσες θα περίμενα, κι ας είναι φίλοι μου στα πράγματα που εκτιμούν τη δουλειά μου.

Κρύβει μια πικρία αυτό που λες;
Όχι. Με παραξενεύει ως γεγονός, αλλά τι να κάνω που συμβαίνει αυτό κι αντί να έρθουν δεκαπέντε προτάσεις έρχονται δυο-τρεις;

Ίσως σκέφτονται πως έχεις υψηλό κασέ, ότι δεν θα πας κάπου με… ψίχουλα!
Αυτό κι αν δεν το καταλαβαίνω! Ας μου γίνει η πρόταση και μετά λέω εγώ το «όχι». Αλλά να πουν αυτοί «όχι» αν δεν το πω εγώ; Προφανώς και δεν θα πάω με… ψίχουλα, γιατί δουλεύω για να πληρώνομαι, δεν κάνω… χόμπι! Δεν έχω… εργοστάσια. Ζω από τη δουλειά μου!

Ριάλιτι αγάπης βλέπεις;
Έχω πάρει μια γεύση, αλλά έτσι που τρέχω δεν προλαβαίνω να δω τίποτα. Ούτε αυτό.

Η γεύση που πήρες τι σου άφησε;
Δεν είναι κάτι που θα έβλεπα. Ξέρεις τι μου λείπει από την τηλεόραση; Η μυθοπλασία! Το πιστεύω πως ένα κακό σίριαλ είναι καλύτερο από οποιαδήποτε άλλη εκπομπή ή ριάλιτι.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.