Ο γοητευτικός ντράμερ των Onirama αποκαλύπτει τη σχέση του με δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ (VIDEO)

|
THESTIVAL TEAM

Ο γοητευτικός και επικοινωνιακός ντράμερ των Onirama, Δημήτρης Κοκονίδης μίλησε στην Φωτεινή Ψυχίδου και Στη Φωλιά των Κου Κου και αναφέρθηκε όχι μόνο στην μπάντα τους που κρατάει πια 18 χρόνια με συνεχείς επιτυχίες, αλλά και στην προσωπική του ζωή, αποκαλύπτοντας για τη σχέση του με τη δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ, Θάλεια Γιαννακοπούλου με την οποία είναι μαζί τρία χρόνια.

«Στην σύντροφο μου την έπεσα χοντρά. Σαλονικιώτικα. Στο μαγαζί που δούλευα ήρθε. Κατευθείαν. Στο δευτερόλεπτο. Μετά από δύο λεπτά ήμασταν αγκαλίτσα. Όταν με γνώρισε η μητέρα της, έπαθε ζημιά. Είναι και γιατρός η γυναίκα και σου λέει «τι ειν’ τούτο;». Την γιαγιά της κέρδισα. Μια φορά άρχισα να διπλώνω τα ρούχα και λέει η γιαγιά της «Καλέ τι κάνει αυτός; ξέρεις να διπλώνεις ρούχα;». Κι εγώ για τη Θάλεια δεν ήξερα ούτε τις σπουδές τις, ούτε τι έχει κάνει, την ήξερα σαν μοντέλο και μου βγήκε άλλο πράγμα τελείως», ανέφερε ο Δημήτρης Κοκονίδης.

Όσον αφορά τους Onirama, ο ντράμερ του συγκροτήματος δήλωσε: «Κάναμε την μπάντα για να πίνουμε τζάμπα. Έτσι ξεκινήσαμε στη Θεσσαλονίκη. Πολλά λεφτά τα μπαρ, δεν ήμασταν και πλούσιοι. Βέβαια έχει αλλάξει, πάνε 18 χρόνια. Είναι ευλογία να παιζω ντραμς και να ζω από αυτό. Μόνο ο Θοδωρής το περίμενε και πίστευε από την πρώτη στιγμή και μας παρέσυρε όλους αυτό το πράγμα. Ανταγωνισμός μεταξύ μας δεν υπήρξε ποτέ. Υπήρξαν μόνο διαφωνίες για συνεργασίες και τέτοια».

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.