Η Στέλλα Κονιτοπούλου συγκινεί: “Είχα μια αποβολή πριν από την κόρη μου και δυο μετά”

|
THESTIVAL TEAM

Η Στέλλα Κονιτοπούλου συγκινεί σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε. Η τραγουδίστρια μίλησε στην εφημερίδα Espresso και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στις αποβολές που είχε πριν και μετά τη γέννηση της κόρης της.

Πώς συντηρείται ένας γάμος υγιής 35 χρόνια;

“Ερωτεύτηκα τον σύζυγο μου Γιάννη Παρτσινέβελο σε ηλικία 13 χρόνων. Αυτόν ήθελα να παντρευτώ και το κατάφερα. Ο γάμος μας έγινε το 1986 με 2.000 καλεσμένους και το γαμήλιο γλέντι κράτησε σχεδόν 24 ώρες! Το μυστικό νομίζω ότι κρύβεται στα «κουμπιά» που έχει ο καθένας, στην υπομονή και στον σεβασμό. Είναι σημαντικό να κάνει ο καθένας ένα βήμα πίσω, γη να προχωρήσουν μαζί 10 βήματα μπροστά“.

Η κόρη σας Αγγελική δεν ακολούθησε τα βήματα σας.

“Δεν ήθελε και χαίρομαι γι’αυτό. Σπούδασε ιστορικός τέχνης με master στη Μουσειολογία“.

Την πιέζετε να παντρευτεί;

“Αμέ! Και το πάω πλάγια… Άμα βλέπουμε στον δρόμο παιδάκια της λέω δήθεν αθώα «Να μια Στελλίτσα», αφήνοντας υπονοούμενο ότι θέλω να γίνω γιαγιά, να κάνει κοριτσάκι, να το βαφτίσουν και Στέλλα. Στην πραγματικότητα, επιθυμώ για το παιδί μου να βρει έναν άνθρωπο και να είναι ευτυχισμένο“.

Γιατί δεν κάνατε δεύτερο παιδί;

“Ήθελα πολύ, αλλά δεν μπόρεσα. Είχα μια αποβολή πριν από την κόρη μου και δύο μετά“.

 

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.