“Ο Άνθιμος Ανανιάδης δεν ήθελε να τελειώσει αυτή η σχέση. Η Μαρία Νεφέλη…”

|
THESTIVAL TEAM

Για χωρισμό του Άνθιμου Ανανιάδη και της αγαπημένης του Μαρίας – Νεφέλης Γαζή, κάνουν λόγο δημοσιεύματα, ένα μόλις μήνα μετά τον ερχομό του γιου τους στη ζωή.

 Πρώτα το unfollow της Μαρίας Νεφέλης στον ηθοποιό, έπειτα το σβήσιμο των φωτογραφιών τους και στη συνέχεια το σβήσιμο του λογαριασμού της στο instagram. Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Φτιάξε καφέ να στα πω», η μητέρα του Άνθιμου δεν διέψευσε τις φήμες, μιλώντας στην εκπομπή και προανήγγειλε δηλώσεις από το ζευγάρι.

«Είναι όντως σοκαριστικό ένα μήνα μετά τη γέννηση του γιου τους, να μαθαίνεις ότι το ζευγάρι δεν μένει πια κάτω από την ίδια στέγη. Και μάλιστα εκείνη πρώτα τον έκανε unfollow, διέγραψε τις κοινές τους φωτογραφίες και στη συνέχεια διέγραψε και το προφίλ της. Προφανώς το κορίτσι είναι σε πάρα πολύ δύσκολη θέση, γιατί είναι και ένα παιδί. Έμεινε έγκυος 18 χρονών και 19 έγινε μητέρα. Δεν έχει συνηθίσει όλο αυτό το παιχνίδι της δημοσιότητας. Ξαφνικά να βλέπεις τον εαυτό σου να πρωταγωνιστεί σε ένα θέμα που σίγουρα δεν είναι ευχάριστο για κανέναν, σου προκαλεί μια αμηχανία και μπορεί να αντιδράσεις έτσι», ανέφερε ο Νίκος Γεωργιάδης με την Όλγα Λαφαζάνη να σχολιάζει: «Συγγνώμη για τον Άνθιμο αλλά θα το πω. Ένα κορίτσι 19 χρονών με ένα μωρό στο σπίτι 1 μήνα, δεν φεύγεις τόσο εύκολα από το σπίτι. Επιμένεις εκεί. Και να σε βρίζει και να σου λέει φύγε, δεν σε θέλω, πρέπει εκεί να στηρίξεις. Αλλά δεν ξέρουμε τα δεδομένα…».

Τότε ο Νίκος Γεωργιάδης αποκάλυψε: «Αυτό που ξέρω εγώ παιδιά, είναι ότι ό  Άνθιμος δεν ήθελε να τελειώσει αυτή η σχέση. Λατρεύει το παιδί του. Θέλει να στηρίξει όπως μπορεί, ό,τι και να γίνει. Γιατί λέει «είναι ο γιος μου, είναι ο Τιμόθεος» και πιστεύει ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα. Εκείνη του ζήτησε να χωρίσουν».

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.