Αποκάλεσε “τσόλι” τη Μέγκαν Μαρκλ στον αέρα του ΣΚΑΪ (VIDEO)

|
THESTIVAL TEAM

Ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ παντρεύονται και τα βλέμματα από όλο τον κόσμο είναι στραμμένα επάνω τους. Με ζωντανές μεταδόσεις τα τηλεοπτικά κανάλια καλύπτουν και αυτά το γεγονός από το πρωί του Σαββάτου.

Στον ΣΚΑΪ, την ειδική εκπομπή παρουσιάζει η Μαρία Αναστασοπούλου. Από το πλατό της εκπομπής περνούν και αρκετοί καλεσμένοι, μεταξύ των οποίων και ο Δημήτρης Δανίκας.

Μια παρατήρηση για τον γάμο που έκανε ο Βασίλειος Κωστέτσος, ο οποίος ήταν επίσης καλεσμένος στην εκπομπή, στάθηκε αφορμή να ακουστεί ένας χαρακτηρισμός στον αέρα που κανείς δεν περίμενε να ακούσει. «Έχουμε και λίγο στόρι Γκρέις Κέλι σε αυτό τον γάμο», ανέφερε ο σχεδιαστής, προκαλώντας την έκρηξη του δημοσιογράφου.

«Δεν συγκρίνεται η Γκρέις Κέλι με τη Μέγκαν! Μιλάμε τώρα για την θεά με το τσόλι! Έλεος ας πούμε! Ο Χάρι την παντρεύτηκε αυτήν για να πάει κόντρα σε όλα. Θα πάρα μια μεγαλύτερη μου, που δεν θα είναι λευκή, μια τριτοκλασάτη ηθοποιό, μια Αμερικανίδα. Ψυχοθεραπευτική αγωγή θέλει ο Χάρι», είπε ο Σωτήρης Δανίκας με την Μαρία Αναστασοπούλου να έρχεται σε δύσκολη θέση.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.