Χριστίνα Κοντοβά: Μιλά πρώτη φορά για τη σχέση της με τον Τζώνη Καλημέρη

|
THESTIVAL TEAM

Η Χριστίνα Κοντοβά και ο σύντροφός της Τζώνη Καλημέρης περνούν μαζί το Πάσχα στη Μύκονο και μετά τα ταξιδέψουν στην Καπαδοκία. Η γνωστή σχεδιάστρια μιλά πρώτη φορά, στο περιοδικό People και τη Χριστίνα Ζάχου, για τα νέα δεδομένα στην προσωπική της ζωή.

Εξελίσσοντας την εταιρεία σου σκέφτηκες πως άφησες πίσω την προσωπική σου ζωή;

Δεν ξέρω αν την είχα αφήσει πίσω. Παράλληλα έκανα προσπάθειες, αλλά προτεραιότητα είχε πάντα η δουλειά μου, από την οποία βιοπορίζομαι. Σήμερα, δεν έχει προτεραιότητα η δουλειά μου. Πλέον το επαγγελματικό και το προσωπικό κομμάτι είναι ισάξια.

Είσαι σε φάση που θέλεις να επενδύσεις περισσότερο στην προσωπική σου ζωή;

Το κάνω ήδη! Έχω ισορροπήσει τον επαγγελματικό με τον προσωπικό μου χρόνο. Ίσως, κάποιες φορές, να δίνω πιο πολύ χρόνο στην προσωπική μου ζωή. Είμαι σε μια φάση που ξέρω τι θέλω και πώς να περνάω καλά, οπότε μπορώ να τα συνδυάζω. Για παράδειγμα, όταν είμαι χαρούμενη με τα προσωπικά μου, έχω περισσότερη έμπνευση και νιώθω πιο δημιουργική.

Με το σύντροφό σου, Τζώνη Καλημέρη, κάνετε δημόσιες εμφανίσεις, ωστόσο δεν έχεις μιλήσει ποτέ για τη σχέση σας.

Είναι αυτή η σχέση που βλέπεις στις φωτογραφίες. Πραγματικά δεν έχω να πω κάτι περισσότερο γιατί είμαι καλά. Αισθάνομαι ολοκληρωμένη σ’ αυτό το κομμάτι.

Τι είναι αυτό που σε έχει κερδίσει στο σύντροφό σου;

Είναι πολλά αυτά που θαυμάζω στο σύντροφό μου, αλλά δεν θα ήθελα να επεκταθώ περισσότερο.

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ένας άντρας για να σε κερδίσει;

Να έχει προσωπικότητα και να ξέρει ποιος πραγματικά είναι. Μου αρέσουν οι άνθρωποι που έχουν ζήσει τη ζωή τους και έχουν κατασταλάξει στα «θέλω» τους. Ακόμα και στις φιλίες μου θέλω δίπλα μου ανθρώπους που είναι πετυχημένοι, δεν επαναπαύονται και έχουν όραμα. Αυτή τη στιγμή είμαι με έναν τέτοιο άνθρωπο.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.