Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Με σταύρωσαν επειδή ψήφισα τον Ντάνο! (VIDEO)

|
THESTIVAL TEAM

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ήταν σήμερα καλεσμένη της Φαίης Σκορδά και μεταξύ άλλων θέλησε να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα, σχετικά με την αρνητική κριτική που δέχεται κατά καιρούς για τον χαρακτήρα της.

«Θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι, εμένα με σταύρωσαν επειδή ψήφισα τον Ντάνο. Κάποιον έπρεπε να ψηφίσω και ψήφισα τον Ντάνο, γιατί είτε είχα κάποιες διαφορετικές απόψεις μαζί του… μην ξαναγυρνάμε πίσω.

Με τον Γιώργο μιλάω, έχω μια πάρα πολύ καλή σχέση, ανταλλάσσουμε μηνύματα… Τις προάλλες μου έστειλε «δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτόν τον αγώνα», τότε που παίζαμε συνέχεια μαζί. Ανταλλάσσουμε μηνύματα συνέχεια. Και τότε ήταν οι σχέσεις μας μια χαρά, άλλο τι ήθελαν να περάσουν.

Από εκεί και πέρα, η Ευρυδίκη που ήμουν η Ευρυδίκη είμαι, πριν το παιχνίδι, μέσα στο παιχνίδι και τώρα. Δεν έχει αλλάξει τίποτα, ξέρω πολύ καλά ποια είμαι. Ίσως μέσα στο παιχνίδι ξεχνάς καμιά φορά ότι είναι παιχνίδι. Το ότι μπορεί να μη σε συμπαθεί κάποιος κόσμος, αυτά είναι γούστα.

Όταν γράφουν οι κάμερες 24 ώρες το 24ωρο κι εσύ βλέπεις στην οθόνη σου ένα τρίωρο υλικό, όλοι ξέρουμε ότι το μοντάζ κάνει θαύματα. Αυτό και βάζω τελεία».

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.