Η πρώτη ανάρτηση της Ξένιας μετά την αποχώρηση της από το Survivor (ΦΩΤΟ)

|
THESTIVAL TEAM

Αποχώρησε στο τελευταίο συμβούλιο του Survivor η Ξένια των REC.

Σήμερα το πρωί η Ξένια ανάρτησε στον λογαριασμό της στο instagram μια φωτογραφία της από τον Άγιο Δομίνικο γράφοντας λίγα λόγια για την εμπειρία της στο Survivor:

«Ένα τόσο όμορφο ταξίδι έφτασε στο τέλος του. Νιώθω πραγματικά ευλογημένη για όλο αυτό που έζησα, μια διαφορετική πλευρά της ζωής, σκληρή, γεμάτη από δυνατές εμπειρίες.. Μέσα από αυτή πήρα μαθήματα ζωής, έμαθα να εκτιμώ αυτό που θεωρούσα δεδομένο, έκανα κάποιες δυνατές φιλίες και κράτησα για τον εαυτό μου κάθε ηλιοβασίλεμα για να θυμάμαι. Έτσι έζησα με τον δικό μου τρόπο και εγώ το #Survivor και θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για την αγάπη σας.

Σε λίγες ημέρες θα ξεκινήσω το ταξίδι για την επιστροφή στην Ελλάδα μας και νιώθω μεγάλη λαχτάρα να ξαναδώ τους ανθρώπους μου που τόσο μου έλειψαν αυτούς τους 2 μήνες, την οικογένεια μου και τους REC !

Είμαι τόσο τυχερή που έζησα μια εμπειρία τόσο δυνατή που τώρα δυσκολεύομαι να αφήσω πίσω..

#survivorGR #SurvivorGirl #XeniaREC #diasimoi #REC #recband #Goodbye #Thankful #Blessed», έγραψε στην ανάρτησή της την οποία συνόδευσε με μια φωτογραφία της από το νησί.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.