Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Η τηλεόραση είναι ο αντικατοπτρισμός της ζωής

|
THESTIVAL TEAM

Η ηθοποιός Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους είναι από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της. Η ίδια βρίσκεται στα φώτα της δημοσιότητας αρκετά χρόνια τώρα.

Την ενοχλεί όμως, όταν κάποιοι εισβάλλουν στον προσωπικό της χώρο;

«Όταν ορισμένοι είναι κακοπροαίρετοι και χαιρέκακοι με ενοχλεί. Επειδή όμως είμαι χρόνια σε αυτή τη δουλειά και το ξέρω το παιχνίδι, δεν με ξαφνιάζει. Ξέρω πολύ καλά τι συμβαίνει. Κάποιοι δεν έχουν τι άλλο να γράψουν και γράφουν ό,τι τους κατέβει στο κεφάλι. Μέχρι ενός σημείο συναινώ και είμαι μέρος όλου αυτού», λέει σε συνέντευξη της στο περιοδικό Τηλέραμα ενώ σχολιάζει και το σημερινό τηλεοπτικό τοπίο.

«Ακολουθούν ακριβώς αυτά που συμβαίνουν και στη ζωή. Διανύουμε μια εποχή στριμωγμένη. Το ίδιο στριμωγμένη είναι και η τηλεόραση. Βλέπουμε μια αναπαραγωγή των ίδιων πραγμάτων. Γίνονται βέβαια και νέες δουλειές, προσαρμοσμένες όμως στα νέα οικονομικά δεδομένα και με νέες συμφωνίες. Η τηλεόραση είναι ο αντικατοπτρισμός της ζωής», πρόσθεσε η ηθοποιός.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.