Τσουρός: Όταν έφυγε ο Γιώργος Λιάγκας από το Πρωινό, με φώναξε ο Τζώνη Καλημέρης…

|
THESTIVAL TEAM

Ο Κώστας Τσουρός, σε συνέντευξή του, στο TV Έθνος, μίλησε για την μετάβασή του από την ενημέρωση στην ψυχαγωγία.

Πώς αποφασίζεις να φύγεις από τη «βαριά» ενημέρωση και να μπεις στη ψυχαγωγία;

Δεν περίμενα πως θα έκανα αυτό το βήμα γιατί και στο παρελθόν είχα δεχθεί αντίστοιχες προτάσεις και είχα αρνηθεί. Δεν σκεφτόμουν πως θα άλλαζα μετερίζι, δεν ήταν κάτι που είχα στο μυαλό μου. Με φώναξε ο Τζώνη Καλημέρης, τότε διευθυντής Προγράμματος του ΑΝΤ1, όταν είχε φύγει ο Γιώργος Λιάγκας από το Πρωινό, διότι χρειάζονταν έναν άνθρωπο της ενημέρωσης ώστε να μπορεί να διαχειριστεί δημοσιογραφικά, αν προέκυπτε, κάποιο γεγονός. Αυτή ήταν η αρχική προσέγγιση. Είχα πολλούς ενδοιασμούς, μίλησα με τη Φαίη πολλές ώρες και εκείνη με έπεισε πως θα έχω τον χώρο μου στην εκπομπή και ότι μπορώ να μεταφέρω τη δική μου ιδιοσυγκρασία.

Σου ταιριάζει;

Δεν ξέρω αν μου ταιριάζει, ξέρω πως μου αρέσει. Αισθάνομαι καλά με αυτή μου την επιλογή, γιατί είναι κάτι που το έχουμε χτίσει σωστά με την ομάδα. Είναι μια εξαιρετική συνεργασια που βάζω στο βιογραφικό μου. Νιώθω άνετα και είναι σαν να μιλάω στην παρέα μου. Τα θέματα που συζητάμε στην εκπομπή είναι τα ίδια με αυτά που συζητά ο κόσμος με τους φίλους του. Νιώθω τυχερός που αισθάνομαι φίλους τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζομαι.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.