Βίκυ Χατζηβασιλείου: Τα πέρασα όλα μόνη μου- Έκλαιγα κάθε φορά που…

|
THESTIVAL TEAM

Στον σοβαρό τραυματισμό που είχε πριν λίγο καιρό αναφέρθηκε σε συνέντευξή της η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε στο ένθετο περιοδικό Tv κους κους και την Κατερίνα Θεοδωροπούλου:

Παρακολουθώντας κάποιος στο Instagram τα όσα ανεβάζετε εντυπωσιάζεται από τις ασκήσεις γυμναστικής που κάνετε… Γυμνάζεστε τόσο πολύ;

Η αλήθεια είναι ότι αυτά τα κάνω από τα 15 μου, δεν τα σταμάτησα ποτέ. Δεν γυμνάζομαι, όμως, με τρελούς ρυθμούς, είχα και έναν άσχημο τραυματισμό που με άφησε εκτός προπόνησης και άσκησης πολύ καιρό. Έχω κληρονομήσει από τον μπαμπά μου, που δυστυχώς δεν είναι πλέον στη ζωή, ένα εξαιρετικό μυικό σύστημα και, σε συνδυασμό με την άθληση με την οποία ασχολούμαι από μικρό παιδί, έχω καταφέρει να διατηρήσω το σώμα μου.

Αναφέρατε ότι είχατε έναν τραυματισμό. Σε ποιο σημείο του σώματος;

Είχα ένα σοβαρό πρόβλημα στο χέρι, δεν ήξερα αν θα μπορέσω να γυμναστώ ξανά. Ευτυχώς, όλα πήγαν καλά και θέλω να πω ένα μεγάλο δημόσιο «Ευχαριστώ» στον κ. Καψαμπέλη. Με έσωσε κυριολεκτικά, γιατί μέχρι τότε με ταλαιπώρησαν γιατροί και φυσικοθεραπευτές, λέγοντάς μου ότι πρέπει να κάνω χειρουργείο, κάνοντας με να κλαίω από τον πόνο κάθε φορά που πήγαινα για φυσικοθεραπείες. Και όλα αυτά τα πέρασα μόνη μου, δεν έλεγα κάτι, γιατί δεν ήθελα να στενοχωρώ τους δικούς μου ανθρώπους.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.