Ο Τζόρτζ Κλούνεϊ επιστρέφει στην τηλεόραση – Η αστρονομική αμοιβή του

|
THESTIVAL TEAM

Μετά από 20 χρόνια αποχής από την τηλεόραση και την αποχώρησή του από την σειρά «Στην Εντατική», ο αμερικανός ηθοποιός και σκηνοθέτης, Τζορτζ Κλούνεϊ, επιστρέφει. Συγκεκριμένα, πρόκειται να κάνει την παραγωγή, τη συν-σκηνοθεσία και να πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά «Catch-22», μια μεταφορά του αντιπολεμικού μυθιστορήματος του Τζόζεφ Χέλερ.

Όπως ανακοίνωσε σε συνέντευξή της στο Hollywood Reporter η πρόεδρος των κινηματογραφικών στούντιο Paramount Television, Έιμι Πάουελ, που παράγει τη σειρά μαζί με εταιρία παραγωγής Anonymous Content, η σειρά θα έχει μόνο έξι επεισόδια.

Διαπραγματεύσεις είναι σε εξέλιξη με τον ιστότοπο για βίντεο Hulu, ανακοίνωσε στο AFP καλά ενημερωμένη πηγή, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες αμερικανικών μέσων ενημέρωσης.

Σύμφωνα με την Πάουελ, ο 56χρονος σταρ θα εισπράξει περίπου ένα εκατομμύριο δολάρια ανά επεισόδιο για τη συμμετοχή του στο «Catch-22».

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που ο Κλούνεϊ θα υποδυθεί ένα πρόσωπο στην τηλεόραση μετά τη συμμετοχή του στη σειρά “E.R.” (“Στην Εντατική”/1994-2009), η οποία τον έκανε διάσημο.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.