Σταμάτης Μαλέλης: Η επίθεση που δέχεται η Μποφίλιου είναι φασιστική

|
THESTIVAL TEAM

Θέση αναφορικά με τα όσα ειπώθηκαν για τη Νατάσσα Μποφίλιου πήρε με δηλώσεις του ο Σταμάτης Μαλέλης.

Μιλώντας στην εκπομπή “Στη φωλιά των Κου Κου” παίρνει θέση υπέρ της και χαρακτηρίζει απαράδεκτο αυτό που συμβαίνει.

«Εγώ τρόμαξα με την κριτική που της έκαναν. Είπε την άποψη της, είτε συμφωνείς, είτε διαφωνείς. Το bullying το οποίο δέχεται αυτές τις ημέρες είναι απαράδεκτο.

Δηλαδή πρέπει να μας φοβίζει όλους. Όσους πιστεύουμε στην ελευθερία, στη δημοκρατία, στις ανθρώπινες αξίες, πρέπει πραγματικά να αρχίσουμε να φοβόμαστε. Υπάρχει μια απίστευτη επίθεση εναντίον της κοπέλας αυτής που είπε μια διαφορετική άποψη από αυτή που πίστευαν αυτοί που της επιτίθενται. Για εμένα η επίθεση που δέχεται αυτή τη στιγμή είναι φασιστική και έτσι πρέπει να αντιμετωπιστεί. Είμαι ξεκάθαρα με τη Μποφίλιου. Τι να πω στο κορίτσι; Είμαι και εγώ μαζί της όπως και χιλιάδες άλλοι. Όχι για τη Μποφίλιου, για να υπερασπιστούμε το αυτονόητο. Το δικαίωμα να λέει ο καθένας την άποψη του χωρίς να φοβάται.

Όσο για τις απόψεις του Μπογδάνου και του Τατσόπουλου ο Σταμάτης Μαλέλης δήλωσε: «Ακραίες φράσεις και μάλιστα από ανθρώπους που υποτίθεται ότι έδωσαν και μάχη ενάντια σε αυτούς που κατηγορούσαν τους άλλους γερμανοτσολιάδες. Ε, το ίδιο δεν κάνουν και αυτοί τώρα; Ακριβώς το ίδιο κάνουν και μάλιστα με χειρότερο τρόπο.

Όσοι θέλουν να κάνουν επανάσταση στη ζωή τους ή όσοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, θα πρέπει να είναι μίζεροι; Από πότε δηλαδή η Αριστερά και η επανάσταση ήταν μιζέρια;»

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.