Φαίη Σκορδά: Η αναζήτηση σπιτιού και τα παραδοσιακά Χριστούγεννα με την οικογένεια

|
THESTIVAL TEAM

Η Φαίη Σκορδά µαζί µε τους δύο γιους της, τον 5χρονο Γιάννη και τον 3 ετών ∆ηµήτρη, θα βρεθεί στη γενέτειρά της, στο Κιλκίς, και µαζί µε τη µητέρα και τον πατέρα της θα περάσουν κάποιες ηµέρες στο πατρικο τους στα Ανω Πορόια Σερρών, ένας προορισµός που είναι ο αγαπηµένος της καθώς είναι συνδεδεµένος µε τις ξέγνοιαστες στιγµές των παιδικών της χρόνων.

Τα Χριστούγεννα είναι για εκείνη µία από τις περιόδους του χρόνου που χαίρεται πολύ και η απόδραση στο χωριό, όπου απολαµβάνει την υπέροχη φύση, αποτελεί το καλύτερο αγχολυτικό.

Επιπλέον, έχει αρκετό χρόνο για να αφιερώσει στα παιχνίδια και τις βόλτες µε τα δυο της αγόρια, ενώ τους αρέσει να βλέπουν χριστουγεννιάτικες ταινίες και να φτιάχνουν γιορτινά γλυκά βιώνοντας το πραγµατικό νόηµα των γιορτών. Οι γονείς της έχουν πάντα ένα ανοιχτό σπίτι για όλους. Συγγενείς και φίλοι συναντιούνται κάθε χρόνο εκεί και χαίρονται την άψογη φιλοξενία χαλαρώνοντας δίπλα στο τζάκι.

Συνεπής στις συνήθειές της, η Φαίη έχει προγραµµατίσει και φέτος κάποιες εξόδους της στη Θεσσαλονίκη, προκειµένου να συναντήσει καλούς φίλους της. «Έχει πολύ καλή διάθεση και περιµένει µε ανυποµονησία τις διακοπές! Έχει ανάγκη από ξεκούραση και θέλει πολύ να δει την οικογένειά της», λέει στη Real άνθρωπος από το περιβάλλον της παρουσιάστριας, παρά το γεγονός ότι φέτος εξαιτίας του διαζυγίου της µε τον Γιώργο Λιάγκα είναι µια ιδιαίτερη για εκείνη χρονιά. «Αγαπάει αυτό το ταξίδι γιατί τη βοηθάει να αποφορτιστεί και γιατί τα παιδιά της περνούν πάντα όµορφα. Ζουν µέσα στη φύση και αυτό τους αρέσει πολύ».

Καθ’ όλη τη διάρκεια των διακοπών τους, τα δύο µικρά αγόρια θα µείνουν µε τους γονείς της Φαίης, ενώ εκείνη θα χρειαστεί να επιστρέψει για λίγες ηµέρες στην Αθήνα, για τις ανάγκες της εκποµπής της.

Παράλληλα µε τα σχέδια για την περίοδο των Χριστουγέννων, τη γνωστή παρουσιάστρια απασχολεί έντονα το θέµα της αναζήτησης νέου σπιτιού. Η ανάγκη για µετακόµιση προέκυψε µετά τον χωρισµό του ζευγαριού και παρότι τους τελευταίους µήνες ψάχνει εντατικά το κατάλληλο σπίτι για εκείνη και τα παιδιά της στα νότια προάστια, ακόµη δεν έχει βρει το ιδανικό. Επιθυµία της είναι να βρίσκεται σε µικρή ακτίνα από το προηγούµενο σπίτι τους, στη γειτονιά όπου µεγαλώνουν τα παιδιά της, ώστε να είναι κοντά στους φίλους και τα σχολεία τους, κοντά στα µέρη όπου παίζουν και αθλούνται. «Ευελπιστεί από το νέο έτος να καταφέρει να βρει αυτό που ψάχνει», καταλήγει η ίδια πηγή.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.