Πένυ Σκάρου: Ζωντανεύει τις μνήμες του τροχαίου για να ξεπεράσει τους φόβους της

|
THESTIVAL TEAM

Η Πένυ Σκάρου στο βιντεοκλίπ του νέου τραγουδιού της οδηγεί μηχανάκι, όπως έκανε και τη βραδιά που έχασε το δεξί πόδι της. Η τραγουδίστρια επέλεξε να ζωντανέψει ξανά τις μνήμες από την πιο άσχημη στιγμή της ζωής της για να ξεπεράσει τους φόβους της!

Η Πένυ Σκάρου, τρία χρόνια μετά το αυτοκινητικό ατύχημα που έγινε η αφορμή να ακρωτηριαστεί, πρωταγωνίστησε στο βιντεοκλίπ του νέου τραγουδιού της οδηγώντας μηχανάκι.

Το βίντεο κλιπ έγινε για το τραγούδι «Σε ζητάω», σε στίχους και μουσική του Λάκη Παπαδόπουλου, που επανακυκλοφορεί από την ίδια, σε ενορχήστρωση και παραγωγή του Κιμ Διαμαντόπουλου. Η βιντεοσκόπηση έγινε πριν από λίγες μέρες, με τα περισσότερα πλάνα να γυρίζονται στην περιοχή της Βαρυμπόμπης από τον σκηνοθέτη Αλεξ Κωνσταντινίδη.

Η Πένυ Σκάρου οδήγησε μια αυτόματη μηχανή 300 κυβικών κι έκανε αναπαράσταση ενός αυτοκινητικού ατυχήματος. Τα πλάνα του κλιπ αναμένονται σοκαριστικά.

 «Λίγο πριν από το ατύχημα βλέπουμε τον οδηγό του αυτοκινήτου που πέφτει πάνω στο μηχανάκι της Πένυς να σηκώνει ένα μπουκάλι με ουίσκι και να το πίνει. Δηλαδή ο σκηνοθέτης περνάει το μήνυμα ότι δεν οδηγούμε, όταν έχουμε πιει. Επίσης η τραγουδίστρια φοράει κράνος πάνω στη μηχανή κι αυτό είναι το δικό της μήνυμα προς όλους όσοι οδηγούν μηχανάκια» λέει στην Espresso άτομο από την παραγωγή του βιντεοκλίπ.

Λίγους μήνες πριν η Πένυ σε συνέντευξή της στην «Espresso» είχε δηλώσει σχετικά: «Παιδιά, πετάξτε τα μηχανάκια! Κι αν δεν μπορείτε να το κάνετε, να φοράτε ακριβό –και όχι της πλάκας όπως φορούσα εγώ– κράνος, που να σας προστατεύει πραγματικά»!

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.