Τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόπειρα αυτοκτονίας αποκάλυψε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Espresso» ο γνωστός στιλίστας, Κυριάκος Παρουτιάδης.

Με...

ένα μήνυμα που άφησε πριν λίγες μέρες στη σελίδα του στο Facebook (δείτε εδώ), o Κυριάκος αποχαιρετούσε τους φίλους του, κινητοποιώντας αμέσως όσους τον γνώριζαν. Μεγάλη ήταν μάλιστα και η αγωνία της καλής του φίλης, Ρούλας Κορομηλά.

«Ναι είχα αυτήν τη “φαεινή ιδέα” που μόνο φαεινή δεν ήταν. Αλλά δυστυχώς, πολλές φορές πράγματα και καταστάσεις μας κάνουν να χάνουμε τον έλεγχο», δήλωσε στην «Espresso» και εξηγώντας τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτήν την πράξη, είπε: «Επηρεάστηκα πάρα πολύ από ένα αυτοάνοσο νόσημα που έχω εδώ και δυο χρόνια το οποίο προκαλεί κατάθλιψη. Αλλά και από όλα αυτά που συμβαίνουν στη χώρα μας», ενώ πρόσθεσε: «Ασφαλώς και έχω μετανιώσει, γιατί αυτό που πέρασαν οι δικοί μου δεν θα ήθελα να το περάσει κανένας γονιός».

Παράλληλα, όπως ανέφερε, δεν περίμενε να υπάρξει τόσο μεγάλη κινητοποίηση των φίλων του στο Facebook. «Ξαφνιάστηκα με το χαμό που έγινε», είπε, ενώ τόνισε πως ό,τι έκανε δεν το έκανε για να πάρει δημοσιότητα.

Μιλώντας μάλιστα για τη Ρούλα, δήλωσε: «Με συγκίνησε η αγωνία και το ενδιαφέρον που έδειξε, τηλεφωνώντας ανά μία ώρα στον αδελφό μου από τη στιγμή που βγήκα από το νοσοκομείο».