Δημήτρης Ουγγαρέζος: Με έχουν βρίσει, με έχουν φτύσει, με έχουν χαστουκίσει

|
THESTIVAL TEAM

Για το “Ougachallenge” και την επιτυχία που έχει σημειώσει μίλησε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

“Δεν θέλω να ακουστεί περίεργα, αλλά η εκπομπή είναι πολύ «κομμένη και ραμμένη» πάνω στο «καμένο» μου μυαλό. Δεν ξέρω ποιος θα μπορούσε να βγάλει το ίδιο αποτέλεσμα μ’ εμάς. Θα έπρεπε να ήταν κάποιος που δεν θα έπαιρνε πολύ σοβαρό τον εαυτό του.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης με έχουν βρίσει, με έχουν φτύσει, με έχουν χαστουκίσει. Αν την είχα «δει» μεγάλος παρουσιαστής σε talk show δεν θα μπορούσε να υπάρξει το αποτέλεσμα που έχετε δει”, λέει ο ίδιος στο Mytv.

Τόσα χρόνια στον χώρο o Δημήτρης έχει ακούσει αρκετά. Πώς αντιδρά στην κριτική;

«Είναι μέρος της δουλειάς μας. Φυσικά και με πειράζει και ενοχλούμαι, αλλά το έχω περιορίσει. Επιτρέπω στον εαυτό μου να φρικάρει» για μισή ώρα. Έχω ακούσει πραγματικά πολλά πράγματα τα οποία δεν συνέβησαν ποτέ», λέει.

Όσο για το αν έχει νιώσει αδικημένος; «Στην αρχή, ναι. Μετά, όμως, σκέφτηκα πως «εάν βγαίνεις γυμνός στο μπαλκόνι, δεν φταίει ο άλλος που σε δείχνει, ούτε που σε κρίνει». Εγώ εκτίθεμαι και ο καθένας μπορεί να λέει τη γνώμη του ή οτιδήποτε θέλει να πει», καταλήγει.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.