Επέστρεψε στον Alpha η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου– Μαζεύει τα πράγματά του ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης

|
THESTIVAL TEAM

Παρότι γνωστοί και φίλοι περίμεναν να τους συνοδεύσουν στα σκαλιά της εκκλησίας, τουλάχιστον σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα, δεν προβλέπεται happy end για το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι. Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου και Αλέξανδρος Μπουρδούμης χώρισαν κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στην Πάτμο και πήραν τον δρόμο της επιστροφής χωριστά.

Η είδηση έσκασε σαν βόμβα πριν από λίγες μέρες και το ζευγάρι προσπαθεί να το διαχειριστεί όλο αυτό, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Όλοι πίστεψαν ότι επρόκειτο για ένα καβγαδάκι που θα ξεπεραστεί. Φαίνεται, όμως, ότι η πραγματικότητα είναι λίγο διαφορετική. Ο καβγάς στην Πάτμο ήταν μεγάλος και όπως όλα δείχνουν ο χωρισμός οριστικός.

Όπως αναφέρει το Zappit, η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου βρίσκεται από χτες και πάλι στον Alpha και συνάδελφοί της αναφέρουν ότι η ψυχολογική της κατάσταση είναι άσχημη. Τις επόμενες μέρες ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης πρόκειται να μαζέψει τα πράγματά του από της σπίτι της δημοσιογράφου στη Γλυφάδα, εκεί που έμεναν το τελευταίο διάστημα. 

Δείτε τις τελευταίες αναρτήσεις του ζευγαριού στο Instagram:

Sometimes I just look up, smile and say 'I know that was you God! Thanks!' #monasteryofsaintjohnthetheologian #patmosrevelation #patmoswelove #alexandratravelstopatmos #alexandrachatzigeorgiou

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexandra Chatzigeorgiou (@alexandrachatzigeorgiou) στις

#peaceful #beachparadise #relaxed #vacationsforever #neverstopexploring

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexandros Bourdoumis (@abourdoumis) στις

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.