Η πριγκίπισσα Θεοδώρα γυμνή στη μπανιέρα για καλό σκοπό (ΦΩΤΟ)

|
THESTIVAL TEAM

Σε ένα άκρως καλλιτεχνικό σκηνικό, με ελάχιστο φως, η πριγκίπισσα Θεοδώρα, βρίσκεται γυμνή μέσα σε μια μπανιέρα. Είναι ίσως η πρώτη φορά που μια γαλαζοαίματη ποζάρει κατά αυτόν τον τρόπο μπροστά στον φακό, αλλά ο σκοπός της φωτογράφησης είναι ιερός. Ο διεθνούς φήμης καταξιωμένος φωτογράφος T.J Scott επέλεξε τη νεότερη κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Θεοδώρα ως μία από τους 150 ανθρώπους που πρωταγωνιστούν σε ένα φωτογραφικό άλμπουμ που δημιούργησε, με σκοπό να συγκεντρώσει χρήματα για να ενισχυθεί η έρευνα για τον καρκίνο του μαστού.

Η πριγκίπισσα Θεοδώρα θεωρείται γενικότερα χαμηλών τόνων και παρά το γεγονός ότι είναι ηθοποιός ποτέ έως τώρα δεν την έχουμε δει σε τολμηρές πόζες. Ο σκοπός όμως της συγκεκριμένης φωτογράφησης δεν την άφησε ασυγκίνητη, με αποτέλεσμα να δεχτεί χωρίς σκέψη αυτή την πρόκληση.

Σύμφωνα με το Secret, ο γνωστός φωτογράφος δεν πήρε την απόφαση για τη δημιουργία αυτού του άλμπουμ τυχαία. Τα τελευταία δύο χρόνια αφιερώθηκε στο πρότζεκτ του «In the tub», με αφορμή την προσωπική του εμπειρία με τον καρκίνο. Ο Timothy James Scott βρίσκεται πίσω από τον φακό ως σκηνοθέτης πολλών επιτυχημένων τηλεοπτικών σειρών. Όταν όμως ο καρκίνος του μαστού χτύπησε την πόρτα της μητέρας του, κάνοντας μάλιστα μετάσταση στα οστά και στους πνεύμονες, αποφάσισε να ξεκινήσει τον δικό του «πόλεμο» εναντίον της νόσου με έναν τρόπο που γνώριζε πολύ καλά, τη φωτογραφία.

Ο Καναδός φωτογράφος, σκηνοθέτης, σεναριογράφος, παραγωγός και ηθοποιός δημιούργησε αυτή τη συλλογή πορτρέτων υψηλής αισθητικής και μάλιστα το συγκεκριμένο βιβλίο ήταν διαθέσιμο για αγορά έναντι του ποσού των 69,29 δολαρίων.

Η κόρη του τέως βασιλιά της Ελλάδας το 2006 απέκτησε batchelor στις θεατρικές Τέχνες από το Πανεπιστήμιο Μπράουν, στο Ρόουντ Αϊλαντ, και συνέχισε τις σπουδές της μετά από αυτό. Τον Απρίλιο του 2010, μετακόμισε στο Λος Αντζελες για να ακολουθήσει το όνειρο της και να ξεκινήσει κινηματογραφική καριέρα. Από το 2011 έγινε μία εκ των πρωταγωνιστών της διάσημης σαπουνόπερας «Τόλμη και γοητεία» στον ρόλο της Αλισον Μοντγκόμερι.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.