Χανταμπάκης σε Μελέτη: Δείξε μου πού φαίνεται ότι ηγούμαι σε κλίκα

|
THESTIVAL TEAM

Στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε δύο μήνες μετά από την αποχώρησή του από το Survivor ο Στέλιος Χανταμπάκης. Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης ανέφερε πως τόσο καιρό δεν πήγε ως καλεσμένος στην εκπομπή της καθώς δεν είχε τίποτα άλλο να πει.

«Απάντησα σε ότι με ρωτήσατε στην εκπομπή στον Άγιο Δομίνικο, δεν είχα κάτι άλλο να πω», τόνισε χαρακτηριστικά στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, με την Ελεονώρα Μελέτη να του απαντάει ότι «είχαμε ξεκινήσει μια συζήτηση μεταξύ μας, η οποία διακόπηκε γιατί δεν μπορούσαμε να επικοινωνήσουμε. Ζήτησες παραπάνω χρόνο».

«Απλά ζήτησα παραπάνω στοιχεία. Σου είπα απλά δείξτε μου», απάντησε ο Στέλιος Χανταμπάκης. Η παρουσιάστρια του απάντησε ότι δεν ήταν δική της αρμοδιότητα να έχει βίντεο μαζί της όταν πήγε στον Άγιο Δομίνικο για την εκπομπή.

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στον ρόλο που του προσάπτουν ως αρχηγό της κλίκας, λέγοντας ότι «είχε κοινό παρανομαστή να φάμε τον Ντάνο».

«Με μια οποιαδήποτε παρεξήγηση δεν μπορείς να καταλογίζεις σε κάποιον ότι είναι αρχηγός κλίκας. Σου είπα φέρε μου ένα βίντεο που να δείχνει, να λέω τι θα κάνουν στους παίκτες. Είπες ηγείσαι σε μια κλίκα κι εγώ σου είπα δείξε μου πού φαίνεται ότι ηγούμαι σε μια κλίκα».

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.