Ζέτα Μακρυπούλια: Γιατί αποφεύγει τις συνεντεύξεις;

|
THESTIVAL TEAM

Η Ζέτα Μακρυπούλια δεν δίνει συχνά συνεντεύξεις, ενώ όταν βλέπει κάμερες τις περισσότερες φορές τις αποφεύγει διακριτικά.

Είστε προικισμένη με εξαιρετική ομορφιά. Είναι πάντα προσόν αυτό;
«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για το κομπλιμέντο. Η ομορφιά δεν είναι απαραίτητα προσόν, ούτε επαγγελματικά ούτε και στη ζωή γενικότερα. Αν κάποιος είναι προικισμένος με ομορφιά, πρέπει ενδεχομένως να κοπιάσει διπλά για να αποδείξει ότι αξίζει»

-Δεν βλέπουμε συχνά συνεντεύξεις σας. Σας αγχώνουν τα Μέσα και γιατί;
«Ναι, με αγχώνουν πολύ. Στις συνεντεύξεις μου δεν καταφέρνω πάντα να είμαι, ο εαυτός μου και αυτό συμβαίνει γιατί πάντοτε υπάρχουν “ερωτησούλες-τρικ”, από τις οποίες πιάνονται κάποιοι και κάνουν θέμα από το πουθενά. Γι’ αυτό προτιμώ να απέχω και να δίνω συνεντεύξεις όταν κρίνεται απαραίτητο από το κανάλι ή το θέατρο»

-Απασχολείτε τα ΜΜΕ, είτε μιλάτε είτε όχι, μια δεκαετία σίγουρα. Γιατί πιστεύετε συμβαίνει αυτό;
«Δεν νομίζω ότι είμαι σε θέση να απαντήσω σε αυτό. Θεωρώ όμως ότι η δημοσιότητα είναι άμεσα συνδυασμένη με τη φύση της δουλειάς μας».

-Αν υποθέσουμε ότι θα μπορούσατε να διορθώσετε κάτι σε σχέση με την επαγγελματική σας πορεία, τι θα ήταν αυτό;
«Αυτή είναι μια πολύ υποθετική ερώτηση. Νομίζω ότι αν είχα μια δεύτερη ευκαιρία, έχοντας την εμπειρία που έχω αποκομίσει, ίσως να τα έκανα όλα διαφορετικά για ν’ αποκτήσω νέες εμπειρίες» είπε στον Τηλεθεατή.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.