Ξανά μπαμπάς ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης – Η τρυφερή ΦΩΤΟ στο Instagram

|
THESTIVAL TEAM

Στιγμές ευτυχίας μοιράζεται ο δυο φορές Ολυμπιονίκης του Τάε Κβο Ντο, Αλέξανδρος Νικολαϊδης με τη σύζυγό του, δημοσιογράφο, Δώρα Τσαμπάζη και τη νεογέννητη κορούλα τους, στη Μαιευτική Κλινική του Ιατρικού Διαβαλκανικού.

Η ευτυχής μητέρα γέννησε χθες 1 Ιουνίου, ένα υγιέστατο κοριτσάκι 3.720 γρ. με φυσιολογικό τοκετό, με τη συνδρομή του μαιευτήρα –γυναικολόγου Ευάγγελου Μπάμπα. Μητέρα και νεογνό χαίρουν άκρας υγείας.

Πρόκειται για το πρώτο παιδί της Δώρας και το δεύτερο για τον Ολυμπιονίκη μας, καθώς έχει και έναν γιο από τον πρώτο του γάμο.

Όπως είναι λογικό, το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας και μάλιστα, θέλησε να μοιραστεί τα χαρμόσυνα νέα με τους διαδικτυακού του φίλους αναρτώντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram την πρώτη φωτογραφία της νεογέννητης κορούλας του.

Όσο κι αν σου το περιγράφουν από πριν, εκείνη τη στιγμή καταλαβαίνεις ότι δεν σου είχαν πει τίποτα. Σήμερα γεννήθηκα ξανά μαζί με την κόρη μας“, έγραψε η δημοσιογράφος κάτω από την τρυφερή οικογενειακή φωτογραφία!

Ενώ ο Ολυμπιονίκης έγραψε “Well Hello Hello Princess“, ποστάροντας την παρακάτω φωτογραφία:

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.